ATAC TERORIST FRANȚA CHARLIE HEBDO. Musulmanii: Nu în numele nostru!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sediul revistei de satiră Charlie Hebdo a fost atacat, miercuri, cu mitraliere. Jurnaliștii au stârnit furia musulmanilor după ce le-au satirizat religia. Răzbunarea a fost una cruntă: toți cei patru caricaturiști ai revistei au fost uciși. Alături de ei, alți opt au murit și încă patru sunt în stare gravă. Musulmanii spune clar: "Nu în numele nostru!".

Iată o parte dintre reacțiile musulmanilor, care se dezic de atacul terorist al fundamentaliștilor islamici din Paris, exprimate pe Twitter, după cum arată blog.spectator.co.uk

- Ca musulman, condamn vehement acest atac terorist brutal. 

- Ca musulman, sunt total împotriva oricărui mod de a ataca pe cineva, lăsați presa. 

- Ca un pacifist musulman, condamn atacul crud asupra Charlie Hebdo, care a ucis 11 persoane nevinovate. Este total împotriva islamului. 

- Sunt musulman și condamn fără echivoc masacrul din Paris. 

- Ca musulman, a ucide oameni nevinovați în numele islamului este mult, mult mai jignitor pentru mine decât orice caricatură. 

- Familia mea este franceză. Familia mea este musulmană. Eu sunt jurnalistă. Suntem în doliu. 

- Atacul asupra revistei Charlie Hebdo este laș și lipsit de sens. Ca musulman, sunt revoltată de ce  s-a întâmplat astăzi. Rugăciuni familiei. 

- Coranul spune: Oricine ucide un suflet nevinovat... este ca și când ar fi ucis întreaga umanitate.

- Condamn vehement atacul de la Charlie Hebdo. Un musulman nu poate fi un terorist și un terorist nu poate fi un musulman.

- Ca musulman, găsesc uciderea unor oameni nevinovați mult mai demn de dispreț și ofensator decât ar fi putut fi vreodată o caricatură.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel