Atac deputat, răni grave. Chip umflat şi plin de sânge
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Agresiune
Agresiune
Un deputat şi lider local al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost grav rănit într-un atac ''motivat politic'' comis de mai multe persoane la Bremen, au declarat marţi surse din cadrul formaţiunii politice şi poliţiei, relatează AFP.

Poliţia din Bremen, nordul Germaniei, a declarat că agresiunea căreia i-a căzut victimă Frank Magnitz a avut loc luni după-amiaza în centrul oraşului.

"Ţinând cont de funcţia victimei, noi credem că este vorba despre un act motivat politic", a declarat poliţia, indicând că serviciile pentru siguranţa statului au fost sesizate în cadrul acestei anchete.

Imagini înfiorătoare de pe patul de spital


AfD a publicat o fotografie cu deputatul în stare de inconştienţă pe patul de spital, cu chipul umflat şi plin de sânge, având o tăietură lungă şi adâncă pe frunte.

Potrivit partidului său, Frank Magnitz a fost atacat de trei persoane purtând măşti. "L-au lovit cu o bâtă de lemn până când a leşinat şi apoi l-au lovit cu picioarele", a afirmat AfD, adăugând că o persoană i-a sărit în ajutor şi a pus capăt agresiunii.

VEZI ȘI Politician PNL, îmbogățit din falimentarea celor 26 de firme

Unul dintre liderii partidului de extremă-dreaptă, Jorg Meuthen, i-a acuzat pe agresori că l-au lovit pe deputat până când acesta era să moară şi s-a declarat "bulversat" de acest incident.

CITEȘTE ȘI Greblă, urmărit de DNA: Mă supravegheau ostentativ. M-am dus la ei să le transmit ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel