Data publicării:

Astrograma Victor Negrescu. Rolul cheie al lui Marte: Greu de atins!

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto Victor Negrescu, Facebook
foto Victor Negrescu, Facebook
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma lui Victor Negrescu. 

Victor Negrescu, om politic și cadru universitar, s-a născut pe 17 august 1985, în Alba Iulia. Deci este un nativ cu Soarele în Leu. Dacă vei citi informațiile sale biografice, îți vei da seama că a profitat din plin de toate caracteristicile acestei zodii. Este destul de ambițios, îi place să fie în fața reflectoarelor, a fost lider al multor instituții încă de când era student, are calități pedagogice și promovează multe proiecte ce țin de educație, cultură și progres.

Luna se afla în Fecioară în momentul nașterii. Acest fapt i-a conferit lui Victor Negrescu și simt pragmatic și organizatoric, asta pe lângă dorința de muncă și de atingere a perfecțiunii. În afara zodiei, are o conjuncție Mercur-Marte în Leu. Cei care au acest aspect sunt oratori de excepție, profesori care motivează, oameni cu așteptări imense, lideri de neînduplecat. Ca să nu mai spunem de tendința de a nu accepta ideile și cuvintele care nu se aliniază cu propriile principii. Adică, are o idee despre ce înseamnă calitatea și nu face deloc rabat de la ea. Marte îl va face să își aleagă întotdeauna idealuri foarte înalte și greu de atins.

Cu Venus în Rac, Victor Negrescu nu uită de unde a plecat. Indiferent de țara unde a studiat, lucrat, tot timpul, atenția lui a fost îndreptată către nevoile celor din țara lui natală. De aceea, rolul de europarlamentar îi vine de minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel