Urmărește emisiunea live
Astrogramă Marius Manole. Daniela Simulescu: Acum începe partea cea mai interesantă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook Marius Manole
Foto: Facebook Marius Manole
Marius Manole s-a născut pe 4 octombrie 1978, în Iași. Daniela Simulescu i-a făcut astrograma. 

„Ca orice Balanță, este atras de artă (a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe; iar între 2002 - 2003, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București), dornic de dreptate, sociabil, plăcut. Și acum începe partea cea mai interesantă. În momentul nașterii sale, Luna se afla în semnul Scorpionului. Luna arată lumea interioară și nevoile emoționale. Ei bine, în acest caz, avem de-a face cu o persoană cu o forță interioară uimitoare, carismă nelimitată, privire pătrunzătoare, magnetism cum rar găsești, capacitate de a controla emoțiile (sau de a le purta de la o extremă la alta), de transpunere totală într-un rol. Cei care se nasc cu Luna în Scorpion au emoții puternice, de care le este teamă. Așa că vor căuta întotdeauna activități în care să se arunce pur și simplu, cu tot sufletul. Să se devoteze 100%. Plus că sunt înzestrați intensitate și vor emana mult mister”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

„Venus, planeta iubirii, se afla tot în semnul Scorpionului. Modul lui de a iubi nu are egal. Se aruncă cu totul, cere totul. Nu îi plac relațiile superficiale, foarte expuse. Este destul de secretos și gelos. Poate avea chiar o latură sălbatică”, a continuat Daniela Simulescu.

„Marte unde credeți că se afla? Tot în semnul Scorpionului. Modul lui de a acționa este unul strategic. Este compulsiv și uită de el atunci când se implică într-un proiect sau când joacă un rol. De aceea, a și ales roluri care să trezească în oameni tot felul de stări, să îi provoace. Îi place să își testeze limitele, să încerce să atingă culmi imposibile. Poate fi bolnav, poate suferi, poate fi obosit, nu contează. Acest aspect îi conferă rezervoare nelimitate de energie. Are un instinct de supraviețuire cum nu te-ai aștepta”, a spus Daniela Simulescu. 

Continuarea astrogramei pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel