Data publicării:

Astrograma lui Remus Borza. Daniela Simulescu: Este arma lui cea mai de preț

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Remus Borza Foto: Crișan Andreescu
Remus Borza Foto: Crișan Andreescu
Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al lui Remus Borza, avocat, doctor în management, unul dintre cei mai dinamici și performanți manageri din România.      

Remus Borza, președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), s-a născut pe 12 ianuarie 1973, în localitatea Copalnic-Mănăștur. Observăm că este Capricorn. Și ca orice nativ al acestei zodii, avem de-a face cu o persoană ambițioasă, serioasă, responsabilă, pragmatică, cu obiective serioase pe termen lung, cu abilități de organizare, dar și cu o atitudine radicală. 

De altfel, observăm în astrograma natală un stellium în Capricorn. Pe lângă Soare(astrul care determină zodia), mai avem Mercur(vocea și mentalul), Venus(astrul iubirii), dar și Jupiter(astrul expansiunii și al oportunităților). Se știe că nativii care se nasc în timpul unei conjuncții Soare-Jupiter au parte de mai multe șanse de-a lungul vieții. De momente în care cad în picioare orice s-ar întâmpla. 

Luna, astrul emoțiilor, se afla în Berbec în momentul nașterii. Ceea ce înseamnă că nevoia principală a lui Remus Borza este aceea de a fi în vârf, de a conduce, de a fi competitiv. Altfel spus, vrea să fie pe primul loc întotdeauna. Acest aspect îi aduce și curaj, dar și nerăbdare și furie. În plus, se va plictisi mai des ca alte persoane. 

Un aspect interesant din harta natală este conjuncția Marte(curajul și masculinitatea) și Neptun(inspirația) în semnul Săgetătorului(cel al dreptății și al filosofiei). Nativul are propria idee despre dreptate sau o perspectivă idealistă asupra adevărului, pentru care va lupta permanent. De altfel, imaginația nelimitată este arma lui cea mai de preț. 

Remus Borza este președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). Acesta a fost numit în funcție în urma alegerilor din 16 martie 2023 pentru stabilirea noii conduceri.

Avocat de profesie, Remus Borza a fost administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica şi a reuşit să scoată compania din insolvenţă.

S-a născut în 1973, pe 12 ianuarie, în localitatea Copalnic-Mănăștur. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul.

În 2002, a înființat societatea de avocați „Borza și Asociații”. În decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel