Astrograma lui Mihai Bendeac. Ce spun astrele despre viitorul celebrului actor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Astrograma lui Mihai Bendeac. Ce spun astrele despre viitorul celebrului actor  /  Sursă foto: Facebook Mihai Bendeac
Astrograma lui Mihai Bendeac. Ce spun astrele despre viitorul celebrului actor / Sursă foto: Facebook Mihai Bendeac
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a realizat astrograma lui Mihai Bendeac, în exclusivitate pentru Spectacola, chiar de ziua actorului. 

Astrologul DC News Daniela Simulescu a realizat astrograma lui Mihai Bendeac, în exclusivitate pentru Spectacola, de ziua actorului:

„Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983. Avem de-a face cu un nativ Vărsător. Și nici nu ar fi greu să ne dăm seama de acest lucru. Spun asta pentru că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un nonconformist, un rebel, independent, și-a impus propriile reguli, dar s-a demonstrat a fi un adevărat vizionar și căutător al adevărului. Luna se afla în Berbec în momentul nașterii sale. Cu alte cuvinte, are o nevoie permanentă de a-și consuma energia, chiar inepuizabilă, câteodată într-un mod mai impulsiv. De asemenea, poziția Lunii îl face să perceapă totul ca pe o luptă, de aici ambiția și spiritul competitiv. Spunea deseori că voia să fie primul sau cel care este de neuitat. Nu degeaba nu i-a fost teamă niciodată să aleagă personaje importante, să fie deschizător de drumuri pentru alți colegi. Mercur în Vărsător îl face inteligent și foarte intuitiv, iar careul acestuia cu Saturn îi conferă mult sarcasm și ironie. 

Dar să vorbim acum despre conjuncția Venus-Marte în semnul Peștilor. Când ai planeta artiștilor și cea a acțiunii în semnul cel mai alunecos, fermecător și adaptabil, cu siguranță avem un nativ care se poate transpune în absolut orice ipostază sau să umble în “pantofii” oricui. Ca să nu mai spunem de creativitatea fără limite. Capacitatea sa de empatie este uimitoare, până într-acolo încât să se piardă total, să se implice trup și suflet în orice poveste. Iar Nodul Sud în Capricorn este responsabil pentru puterea sa de a se disocia de propria persoană atunci când interpretează un personaj, fie el Roby Roberto sau Alexandru Vișinescu.

Astrograma sa natală va fi tranzitată în 2021 de conjuncția Jupiter-Saturn din Vărsător, dar și de conjuncția Jupiter-Neptun în Pești în 2022, deci înseamnă că Mihai Bendeac sigur ne pregătește niște proiecte importante. Abia le așteptăm”, a declarat astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel