Data actualizării:
Data publicării:

Astrograma lui Marcel Ciolacu. Daniela Simulescu dezvăluie secretele premierului României

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Guvernul României - foto oficial
Guvernul României - foto oficial
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, i-a făcut astrograma lui Marcel Ciolacu. Ce secrete au ieșit la iveală? Aflați în rândurile de mai jos.

Marcel Ciolacu, premierul României, s-a născut pe 28 noiembrie 1967, în Buzău. Observăm că este născut sub semnul Săgetătorului. Și ca orice nativ din această zodie, avem de-a face cu o persoană dornică de expansiune, de a-și depăși limitele, credincioasă și cu o filosofie de viață foarte puternică. 

2. Ciolacu an... (ciolacu-anunta-ca-romania-va-creste-capacitatea-de-transport-pentru-cerealele-din-ucraina_35119900.jpg)


Dacă zodia ne arată personalitatea și energia conștientă, poziția Lunii din momentul nașterii reprezintă partea interioară a unui individ, emoțiile și reacțiile. În acest caz, Luna se află în Balanță. Acest aspect oferă o nevoie interioară de echilibru. Sau de a împăca permanent toate taberele implicate. Luna în Balanță este, de asemenea, atentă la detalii și preocupată pentru estetic și bun simț. Nu poate funcționa fără parteneriate. De aceea, nu se va simți în largul său fără strategii în acest sens. 

3. foto Agerp... (prim-ministrul-marcel-ciolacu-in-2024-nu-crestem-taxele-si-impozitele--cautam-solutii-sa-reducem-impozitarea-muncii_83748100.jpg)


Un aspect important în astrograma lui Marcel Ciolacu este conjuncția Mercur-Neptun în Scorpion. Mercur se ocupă de gândire și comunicare, iar Neptun de dizolvare, imaginație și intuiție. Când cele două planete se întâlnesc în semnul strategic al Scorpionului, putem spune că nativul posedă un al șaselea simț. Are capacitatea de a se gândi la scenarii la care alții nici nu visează. Dar această conjuncție poate fi și o vulnerabilitate. Nativul poate crede prea mult în ceea își imaginează, existând riscul unei gândiri prea mistice. 


Marte, planeta acțiunii și a motivației, se află în Capricorn. Ce îl motivează pe Marcel Ciolacu? Puterea, dorința de a gestiona proiecte importante și responsabilitatea.

Ascendentul din Fecioară este poarta sa către lume. Masca sa socială, dar și modul în care este perceput, fizic și prima impresie. Iar Fecioara este arhetipul muncii, eficienței, economiei și al modestiei.

4. Inquam Pho... (ciolacu-legea-pensiilor_92012700.jpg)

VEZI ȘI: Imagini rare cu Marcel Ciolacu. Va candida la prezidențialele din 2024? Cum va da lovitura pe final de 2023 - https://www.dcnews.ro/imagini-rare-cu-marcel-ciolacu-va-candida-la-prezidentialele-din-2024-cum-va-da-lovitura-pe-final-de-2023_939711.html

Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a născut pe 28 noiembrie 1967, la Buzău. Este fiul lui Ion Ciolacu, fost pilot militar. Tatăl său a adunat, în cei aproape 30 de ani de carieră militară, aproape 5000 de ore de zbor pe diferite tipuri de avioane. A reușit nu mai puțin de 42 de decolări și aterizări într-o singură zi. Continuarea o găsiți aici - https://www.dcnews.ro/imagini-rare-cu-marcel-ciolacu-va-candida-la-prezidentialele-din-2024-cum-va-da-lovitura-pe-final-de-2023_939711.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel