Astrogramă Alfred Bulai. Semnele care i-au influențat destinul: Rolul Lunii în Săgetător
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 31 oct 2022, 17:36
WhatsApp
foto ”Nod în Papură”
foto ”Nod în Papură”
Astrologul DCNews i-a realizat astrograma lui Alfred Bulai. 

Sociologul Alfred Bulai, Conferențiar Universitar Doctor și Prodecan al Facultății de Științe Politice, dar și co-realizator al emisiunii “Nod în papură”, s-a născut în 31 octombrie 1962. Din câte observăm, avem de-a face cu un nativ Scorpion. Cei născuți în această zodie au o apetență pentru domeniile care necesită profunzime, curiozitate insațiabilă, dorința de afla tot timpul ce se află în spatele lucrurilor și al oamenilor. 

Luna se afla în Săgetător, ceea ce înseamnă că nevoia interioară a nativului este una de a sparge bariere, de a cuceri noi orizonturi, de a călători la propriu și la figurat, de a studia permanent, de a înțelege noțiuni abstracte, dar și de a-și pune numeroase întrebări existențiale. 

Mercur, planeta comunicării, se afla în semnul Balanței. Alfred Bulai știe să își aleagă vorbele, să se adapteze de la interlocutor la interlocutor. Și este un orator ca la carte. 

Marte, planeta masculinității și a acțiunii, se afla în Leu. Acest aspect este unul foarte bun pentru cei care conduc, organizează, sunt în față, dar și predau. Adică pentru aceia care folosesc poveștile pentru a-i motiva pe ceilalți. În plus, îi oferă nativului puterea de a se exprima, carismă și forța creatoare. 

Și dacă ai ratat emisiunea din acest weekend, este o ocazie bună pentru a urmări ”Nod în Papură”: 

 

EXCLUSIV  De unde vine expresia "Cine nu are bătrâni să-i cumpere“. Bulai: Acum, nu mai e nevoie de ei

"Noi încă avem proverbul „Cine nu are bătrâni să-i cumpere“, dar asta ține de o cultură pre-modernă, chiar foarte arhaică, în care nu există scrieri și evident că, în societățile foarte vechi, bătrânii tezaurizau cunoașterea și era firesc să fie cei mai prețuiți, că erau cei care știau cele mai multe lucruri.

Acum, dacă este cultură scrisă, nu mai e nevoie să fie bătrâni. Poate să acceseze și unul de 20 de ani informația care este scrisă“, a spus sociologul Alfred Bulai.

"Acum ai nevoie pentru că alții nu găsești, tinerii nu prea lucrează, nu prea vor ... .“, a replicat Val Vâlcu.

"Da, am găsit un tinerel la 65 de ani“, a adăugat, amuzat, Alfred Bulai.

"Erau niște analize care spuneau că ăștia tineri sunt mai rapizi, au o capacitate mai mare, dar vin obosiți că au fost la petrecere, sunt cu gândul în altă parte, schimbă locul de muncă mai des“, a mai spus Val Vâlcu la emisiunea „Nod în papură”, la DC News.

Tinerii adulți, mai obosiți decât cei mai în vârstă. Bulai, exemplu cu proprii studenți. Vâlcu: Nu are dreptate MAI-ul, să-l pensioneze la 45 de ani? El e obosit de la 25

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre oboseala cu care se luptă studenții săi tineri.

„Îți zic de la mine de la programele de master, e o chestie amuzantă. La mine sunt și tineri absolvenți de licență care au intrat la master, dar sunt și oameni care își redefinesc viața la 40-50 de ani. Ăștia mai în vârstă lucrează toți pentru că-și întrețin familiile. Dar sunt fresh, vin la mine și îi țin până la 20:30 – 21:00, sunt fresh. Mai stau la țigară unii dintre ei, la plecare.

Măi, ăștia tineri... S-a angajat câte unul și se plânge că nu poate, că e oboseala de pe lume. Pentru că e și vorba de cultura muncii, educația muncii. Noi nu-i pregătim în universitate pentru cultura muncii, fiindcă este lejeră facultatea, aproximativă...”, a povestit Alfred Bulai, la „Nod în papură”. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?