Astrele ne pregătesc un scandal astrologic. Cele patru zodii afectate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Pe 27 ianuarie, astrele ne pregătesc un mic scandal astrologic: Mercur face conjuncție cu Marte în semnul Capricornului.

Pe 27 ianuarie, astrele ne pregătesc un mic scandal astrologic: Mercur face conjuncție cu Marte în semnul Capricornului.

Mercur este asociat cu mentalul, comunicarea, ideile și gesturile, în timp ce Marte reprezintă lupta, agresivitatea și energia. Acestă conjuncție prezintă anumite riscuri, atât la nivel individual, cât și global. Deși poate fi benefică pentru luarea deciziilor, găsirea soluțiilor rapide sau pentru studiu și examene, există și provocări la nivel personal. Neînțelegerile minore pot escalada și deveni greu de gestionat.

Fiind vorba de un aspect pe semne cardinale, cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Iată mesajele astrelor! 

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest aspect îți poate oferi un ton autoritar, intransigență, duritate. Mai ales în ceea ce privește partea profesională. De asemenea, nerăbdarea va fi la ea acasă. Fie că vorbești cu familia sau colegii, s-ar putea să tragi concluzii pripite, să nu te poți concentra pentru a găsi dovezi sau argumente și să deranjezi, bineînțeles, cu tonul pe care îl vei aborda. Există riscul să te superi chiar și din nimic. Este un moment nemaipomenit pentru a demonstra ce talente ai. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur și Marte se ciocnesc în casa a șaptea, cea a relațiilor și a parteneriatelor. Este și Venus de ceva timp acolo, dar nu te va ajuta prea mult. Astrele îți recomandă să eviți reproșurile, acuzele aduse persoanei iubite sau cuvintele prea tăioase. Pentru că s-ar putea să ai parte de un scandal uriaș și greu de stins. Partenerul nu este tolerant și dispus să accepte niciun fel de critică. Fie ea și utilă sau constructivă. Stai departe de agresivitate. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro pentru afla care sunt celelalte două zodii afectate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel