Asta trebuie să știi dacă vrei să fii FREELANCER. Samurai: Poate deveni un blestem
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 08 oct 2020 / 12:03
Bogdan Morarescu (Samurai) a vorbit la interviurile DC News despre cum e să fii freelancer. 

Bogdan Morarescu (Samurai) face muzică, ilustrații și mai nou, o serie de vloguri intitulată „Jurnalul unui geniu rupt”. 

Invitat la interviurile DC News, Samurai a dezvăluit că se întreține din tot ce face, zilnic. Cu alte cuvinte, e freelancer. În plină pandemie, să fii freelancer pare o variantă extrem de bună. Totuși, există și dezavantaje. 

Întreb care e cel mai mare dezavantaj pentru un freelancer, Samurai a spus că „te găsești în postura de a sta acasă și de a nu avea un program fix. Ți se pare wow la început, mamă ce libertate am! Dar dacă tu nu știi ce ai de făcut și nu ai pe nimeni care să-ți zică ce ai de făcut, o să te trezești că te dai cu capul de pereți pentru că nu știi pe unde s-o apuci. Poți să ajungi în situația în care nu produci nimic pentru că nu faci nimic”.

Libertatea asta e un dar, dar poate deveni un blestem. Mai ales faptul că nu te îndrumă nimeni. Tu trebuie să găsești mereu următorul pas, să-ți pui următoarea întrebare și să găsești următorul răspuns, să vezi cum înaintezi. Așa, la un job, vii, ți se spune ce ai de făcut și ești plătit pentru asta. Nouă nu ne spune nimeni ce avem de făcut. Trebuie să găsim noi ceva de făcut care să și producă și să ne ajute să creștem în direcția asta”, a mai spus Samurai la interviurile DC News.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro