Asta se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci două banane pe zi
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
banane
banane
Banana este unul dintre fructele cele mai bogate în energie, din acest motiv este favoritul multor sportivi. Banana conține multe substanțe nutritive pentru corpul nostru, conține fibre, glucoză, fructoză, zaharoză, printre altele. Puţini sunt cei care ştiu ce se întâmplă în corpul lor atunci când consumă mai mult de două banane pe zi. 

Potrivit anumitor studii, consumul zilnic de două banane poate face ca depresia să dispară. Acest lucru se întâmplă pentru că banana este bogată în triptofan, iar acesta are efect relaxant. În acest fel, consumarea a două banane zilnic ar face ca depresia pe care o suferiți să dispară și viața ta va deveni mai fericită și mai pozitivă.

Banana ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv. Astfel că, dacă mănânci două banane pe zi riscul de apariţie a ulcerului este mai mic.

Datorită conţinutului de potasiu, bananele ajută la performanţa creierului. De fapt, în Anglia a fost făcut un studiu pe 200 de studenţi. Aceştia au fost rugaţi să consume banane la micul dejun în fiecare dimineață, rezultatele au fost surprinzătoare. A crescut capacitatea de a se concentra într-un mod remarcabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel