Asta-i România! Abia a fost înmormântată Raisa și e val de accidente pe trecerile de pietoni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto ilustrativ:  Ketut Subiyanto - Pexels
Foto ilustrativ: Ketut Subiyanto - Pexels
Val de accidente mortale pe şoselele din România. 

Cazul fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie a cutremurat România, însă asta nu a făcut ca şoferii, respectiv pietonii, să fie mai atenţi în trafic. Nu s-a schimbat nimic - nu că s-ar fi aşteptat cineva la asta - iar România este, în continuare, în topul morţilor pe şosele. Iată numai câteva dintre ştirile din trafic din ultimele 48 de ore: 

Bărbat spulberat pe o trecere de pietoni din Arad

Un bărbat din județul Arad a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină care nu a oprit pentru a acorda prioritate. În urma accidentului, bărbatul a murit.

Potrivit Poliției Arad, accidentul s-a produs în orașul Sebiș.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 63 de ani, din satul Cil, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Sebiș accidentează o persoană de sex masculin care se afla pe trecerea de pietoni. În urma impactului a rezultat decesul pietonului”, anunță Poliția Arad.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii fac cercetări pentru identificarea pietonului, precum și pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale, transmite Mediafax.

Giurgiu: Adolescent lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost găsit o oră mai târziu

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni, marți după-amiaza, pe un bulevard din Giurgiu. Șoferul a plecat de la locul accidentului și a fost găsit mai târziu de polițiști.

Potrivit Poliției Giurgiu, accidentul rutier s-a petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu.

„Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu, pieton ce a traversat partea carosabilă pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare și marcaje rutiere. Minorul fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale. Întrucât conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au desfășurat activități în vederea identificării autoturismului cât și a conducătorului acestuia”, anunță Poliția Giurgiu.

Șoferul a fost identificat la mai bine de o oră după accident. De asemenea, a fost găsită șși mașina, parcată pe o stradă din Giurgiu, aceasta prezentând avarii ce corespundeau evenimentului rutier.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Pieton accidentat grav pe Centura Capitalei. Trafic deviat prin București

Un pieton a fost accidentat grav, luni după-amiaza, pe Centura Capitalei, în zona localității Mogoșoaia, județul Ilfov. Circulația este restricționată pe sensul Otopeni către Mogoșoaia.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că un pieton a fost accidentat pe DNCB (Centura București), în zona localității Mogoșoaia, din județul Ilfov.

Victima a fost rănită grav și este resuscitată la fața locului.

La ora transmiterii știrii, circulația este restricționată pe sensul Otopeni către Mogoșoaia, fiind deviat traficul prin municipiul București.

Accident feroviar în Harghita. Un adolescent de 14 a murit

Un adolescent de 14 a murit marți, lovit de un tren care circula pe ruta Miercurea-Ciuc - Comănești. Polițiștii din Harghita anunță că au fost sesizați că un tânăr a fost accidentat de tren. Din primele cercetări s-a stabilit că un tren care circula pe ruta Miercurea-Ciuc - Comănești a surprins și accidentat mortal, marți, un adolescent de 14 ani, din localitatea harghiteană Nădejdea.

Încă un accident cu un copil lovit de mașina Poliției, în Bolintin Vale, județul Giurgiu

Un copil de 5 ani a fost lovit, luni, de mașina Poliției, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu. Poliția transmite că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, dr nu a pățit nimic.

Luni, în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier copilul nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost schemat un echipaj de ambulanță.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, informează sursa citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel