Asta e chiar tare! COZI la apartamente! Liste de așteptare pentru a-ți lua locuință în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
La începutul pandemiei, se anunța o mare criză, se spunea că va fi prăpăd, că nu vom mai avea bani de mâncare, dar ce părere aveți despre cazul de mai jos?

În București, la un ansamblu rezidențial, mai exact, Plaza Residence faza 4 din București, se formează cozi, iar oamenii își rezervă apartamente. Da, ați auzit bine: cozi pentru rezervări la apartamente. Un cititor ne-a ralatat că sunt persoane care au dormit în mașină pentru a fi primii pe listă.

Startul s-a dat marți, 15 septembrie, la ora 09.00. Dar oamenii au venit și mai devreme pentru a fi siguri că vor prinde un loc pe lista de rezervări. 

”Încă de dimineață, de la ora 08.00, erau vreo 80 de oameni. Cu o zi în urmă, pe la 21.00, erau câteva persoane care rămâneau să doarmă acolo pentru a fi primii pe listă. Oamenii s-au adunat de parcă se dădeau apartamente gratis. Nu mi-a venit să cred. O garsonieră de 35 mp este aproximativ 42.000 euro”, ne-a povestit un cititor.

La unul din cele trei blocuri din faza 4 deja există fundația și un etaj! Atât. Și totuși românii se înghesuie să facă rezervări.

Complexul imobiliar nici nu a avut promovare online. Când cauți informații pe Google despre Plaza Residence faza 4 nu găsești mai nimic. Doar un anunț pe Facebook te informează că poți deja să îți faci rezervare, dar nu cu vreo mare publicitate.

Imaginea de mai jos nu mai are nevoie de niciun comentariu:

Sursa foto: Grup Facebook Exigent Plaza Residence faza 4 / Anca Izvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel