Urmărește emisiunea live
Aspen GMF Bucharest Forum 2022, ziua 2. Cele mai importante momente / live
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO Crișan Andreescu / DCNews
FOTO Crișan Andreescu / DCNews
DC News și Defense Romania transmit cel mai amplu eveniment public internațional cu tematică geopolitică și geoeconomică găzduit la București.

Institutul Aspen România, în parteneriat cu German Marshall Fund of the United States, cu sprijinul NATO, Comisiei Europene și USAID, organizează cea de-a 11-a ediție a evenimentului Aspen - GMF Bucharest Forum 2022: A World in Flux - Towards a New European Architecture, cel mai amplu eveniment public internațional cu tematică geopolitică și geoeconomică găzduit în România, la București, în zilele 29-30 noiembrie 2022.

Evenimentul va fi transmis live pe DC News și Defense Romania, precum și pe conturile de Facebook și YouTube ale celor două site-uri. Transmisiunile vor putea fi urmărite și miercuri, 30 noiembrie, începând cu ora 8.30. Rămâneți alături de noi!

Aspen - GMF Bucharest Forum 2022 are loc în timpul Reuniunii Ministeriale NATO de la București și va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri, oficiali și comunitatea strategică într-un format tripartit care va facilita analize și abordări sinergice. Astfel, evenimentul va reuni pe aceeși scenă, în București, speakeri și moderatori internaționali de nivel înalt, printre aceștia numărându-se Jens Stoltenberg, Secretar General NATO, Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, Maroš Šefčovič, Vicepreședinte pentru Relații Interinstituționale și prospectivă, Comisia Europeană.

Ediția din 2022 are loc în contextul multiplelor crize profunde din ultimii ani, printre care și războiul desfășurat pe teritoriul Ucrainei, care a avut un impact puternic asupra întregii lumi, atât din punct de vedere economic, cât și al securității. În timp ce aspectele legate de securitate rămân o prioritate în aceste vremuri de război, conversația și acțiunile de modelare a viitoarei stabilități, a păcii și a progresului în regiune și dincolo de ea nu sunt mai puțin importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel