Asociaţia Transportatorilor: Se intervine foarte prost. În zonele cu probleme nu se aruncă cu nimic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Augustin Hagiu, preşedintele Asociaţiei Transportatorilor din România, susţine că organizarea pentru deszăpezire este foarte proastă şi la această ora, chiar dacă averstismentul a fot lansat încă de zilele trecute. el a dat drept exemplu zona de nord a Capitalei, unde au oamenii şi maşinile au rămas înzăpezite, a văzut două sărăriţe care treceau fără a arunca material anti-derapant.

"Din păcate se intervine foarte prost şi de această dată. Chiar în zonele unde au fost probleme, spre exemplu în zona de nord a Capitalei, am văzut două sărăriţe care treceau prin zonă şi nu aruncau cu niciun fel de material anti-derapant. Aici se intervine foarte prost şi în alte zone di ţară este exact la fel", a declarat Hagiu pentru DeCe News.

Hagiu susţine că partea bună acum este că nu mi închid drumurile cu maşini pe ele, ci lasă totuşi vehicuele să treacă, pentru ca apoi să deszăpedească.

"M-a deranjat foarte tare dezinformarea referitoare la DN1 a. Acolo era închis traficul pentru maşini şi nimeni nu i-a informat pe şoferi  că acolo nu se poate circula în condiţii normale de iarnă. După ce am sunat presa, au apărut la faţa locului şi două sărăriţe şi au decongestioat drumul", a mai spus Hagiu.

Citeşte şi:

COD ROȘU: Zăpadă de 3 metri în unele orașe din România. Ce avertisment au primit județele de la Guvern

Autorităţile se pregătesc de Cod Roşu. Igaş: vor fi nămeţi mai mari ca în 54

FORT: Poliţia Rutieră şi CNADR blochează deliberat drumurile! Nişte indolenţi şi nesimţiţi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel