Data publicării:

Asigurări de Sănătate Premium Euroins România. Irina Bejan: Chirurgia robotică este prezentă în mediul privat și este acoperită de o poliță de asigurare

Autor: Andrada Oana | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Fotografie creată de zaid mohammed, de la Pexels
Fotografie creată de zaid mohammed, de la Pexels
Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, a oferit câteva detalii despre asigurarea voluntară de sănătate Premium, la DC News TV. 

Invitată la Conferința "Quo Vadis 2022!" - Ediția a IV-a, Asigurările private de sănătate-soluție pentru finanțarea sănătății, organizată de Fundaţia Institutul de Studii Financiare şi trustul de presă DC Media Group, Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, a vorbit și despre asigurarea Premium, care nu impune restricții. 

Înainte de toate, Irina Bejan a explicat că persoanele care doresc să încheie o asigurare privată de sănătate o pot face foarte ușor la Euroins, în orice Agenție sau la parteneri, fără a fi necesar să completeze documente cu privire la starea de sănătate sau istoricul medical - desigur, în funcție de produsul ales.

Clienții primesc consiliere cu privire la cel mai potrivit produs în funcție de necesități și buget.

"Chirurgia robotică este prezentă în România, în mediul privat și este acoperită de o poliță de asigurare"

În portofoliu, Euroins are și o asigurare Premium, pentru oamenii cu un buget generos. 

"Avem în portofoliu și o asigurare Premium, o asigurare care nu impune restricții privind metodele de diagnostic și tratament aplicate, nu impune accesarea unui anumit personal medical. Practic, acoperă toate serviciile medicale necesare unui act medical complet, pornind de la prevenție, ca mai apoi să urmeze un diagnostic corect, fiind incluse și servicii de înaltă performanță, PET CT-ul, fără o restricție, și ajungând până la tratament, spitalizare, inclusiv chirurgia robotică! Da, (n.red. chirurgia robotică) este prezentă în România, în mediul privat și este acoperită de o poliță de asigurare.", a explicat Irina Bejan la DC News TV. 

Asigurații cu accesări puține primesc beneficii suplimentare la reînnoire 

Irina Bejan, Șef Serviciu Asigurări de Sănătate Euroins România, a mai explicat că "deși ai crede că pe măsură ce folosești asigurarea costul acesteia poate crește, Euroins acordă asiguraților care au accesări puține beneficii suplimentare la reînnoire (extra-asigurare), precum implant dentar, monitorizarea sarcinii, naștere, dar și reduceri de primă la reînnoirea poliței." 

De asemenea, la reînnoire costul asigurării nu crește în funcție de cât de mult ai folosit polița.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel