Asigurare pentru cutremur făcută online. Când va fi posibil
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Românii vor putea face asigurare pentru cutremur simplu și rapid, online, în viitorul apropiat! Reprezentanții Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale au dat declarații de interes.

Deși evenimentele tragice din țară și din Turcia au adus un motiv de îngrijorare, se pare că, în viitorul apropiat, aceștia își vor putea face asigurări pentru cutremure online, citează economedia.ro.

Ultimele evenimente au dat românilor motive de îngrijorare. Oamenii încep să se preocupe mai mult de viața și bunurile lor, tocmai de aceea, asigurările pentru cutremure se află, mai nou, în atenția populației. Responsabilii PAID au dat declarații importante despre obiectivele viitoare ale societății, mai exact, despre felul în care proiectul va fi digitalizat. Aceștia au menționat că schimbările care urmează să fie efectuate vor aduce rezultate pozitive și vor facilita întregul proces.

Românii vor putea face online asigurare pentru cutremur

Reprezentanții PAID au declarat public că au de gând să implementeze un proiect de digitalizare pentru procedurile prin care românii trebuie să treacă pentru a obține asigurare pentru cutremur. În acest fel, procesul va deveni unul cât se poate de simplu, reușind să faciliteze accesul cetățenilor la despăgubiri.

Prin proiectul de digitalizare, demersurile de anunțare, constatare, evaluare și plată a daunelor vor deveni mult mai simple. Fluxul informațional va fi unul rapid, iar astfel, un număr mare de persoane va avea șansa să primească un răspuns în timp util, cu privire la situația nefericită în care se află, în măsura în care au o asigurare pentru cutremur valabilă. PAID este pregătită să ofere protecție financiară tuturor românilor, în fața dezastrelor naturale, a căror asigurare pentru cutremur este validă. Societatea are capacitatea de a gestiona daunele apărute în orice moment, și de altfel, poate despăgubi în timp util proprietarii afectați de evenimente nefericite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel