ASIA EXPRESS te trimite în VACANȚĂ în Thailanda. CONCURS online
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1, luni și marți, de la ora 20:00, lansează un concurs online pentru telespectatorii show-ului. 

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. ”Drumul dragonului” este denumirea concursului online. Acesta pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda.

Premiul include bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele, aflat chiar pe plajă.

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. Koh Samui este a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţări.

Mecanismul concursului este simplu. După ce user-ul îşi face un cont pe a1.ro, de-a lungul întregului sezon, trebuie să acumuleze un număr cât mai mare de kilometri.

(w670)

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. Săptămânal, concurenţii trebuie să răspundă corect la două întrebări, câte o întrebare pentru fiecare ediţie difuzată; întrebarea va fi disponibilã pe a1.ro/asia-express/concurs la finalul fiecărei ediţii difuzate.

[citeste si]

ASIA EXPRESS, CONCURS pentru VACANȚĂ. În fiecare luni şi marţi, în timpul difuzãrii show-ului, trebuie să introducă pe site codul afişat în timpul fiecărei emisiuni. Toate aceste acţiuni îi vor ajuta să acumuleze kilometri, iar câştigător va fi desemnat cel care parcurge virtual o distanţă cât mai mare. În cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs care au acumulat acelaşi număr de kilometri, departajarea se va face printr-un test cronometrat, în care participanţii vor trebui să răspundă corect la cât mai multe întrebări. Câştigător va fi desemnat participantul care a răspuns corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel