Asia Express, 3 noiembrie, ELIMINARE. "Am izbucnit în plâns de șoc"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
În seara aceasta are loc o nouă ediție din Asia Express. Cine participă la cursa pentru ultima șansă.

UPDATE 9: Patrizia și Francy au fost eliminați din Asia Express, după ce piatra a fost ROȘIE.

UPDATE 8: Cosmin și Eliza a fost a doua echipă ajunsă la Irina Fodor.

UPDATE 7:  Probele dificile și traseul solicitant și-au spus cuvântul la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte a competiției. Echipele au avut de îndeplinit misiuni care le-au dat mari bătăi de cap și i-au pus în dificultate.

Autostopul a reprezentat o altă problemă cu care concurenții s-au confruntat pe parcursul cursei. Toate obstacolele pe care le-au avut de trecut au făcut-o pe Patrizia Paglieri să cedeze și să reacționeze nervos.

"Mama când pică, pică toată echipa pentru că eu nu am încredere foarte mare în mine la autostop.", a dezvăluit Francesco.

De asemenea, tensiunile și replicile acide nu au întârziat să apară între cei doi. Patrizia Paglieri a fost la un pas să renunțe la competiție, motiv pentru care a decis să ia o pauză într-un loc la umbră.

"M-am săturat de ceartă. (....) Vreau la umbră, nu mai stau la soare. Mă leșină de cald. Nu mai suport căldura asta, sunt împuțită. Nu știu ce vrei de la mine", i-a spus concurenta fiului său.

În drum spre următoarea probă, Francesco și Patrizia Paglieri au avut parte de un schimb de replici dure. Concurenta s-a enervat extrem de tare atunci când fiul său a încercat să o compare cu Adriana Trandafir.

"Non mi interessa! Să faci concursul cu Adriana atunci, cretino. Du-te, eu stau aici, gata", i-a spus Patrizia Paglieri.

Francesco a încercat să își împace mama și să o motiveze pentru a înainta în competiție: "Gata, mama! Mama, te rog."

"Nu mai vreau, nu mai pot de cald", i-a mai zis ea.

Cei doi au reușit să plece spre jocul de domino, dar și acolo s-au certat pentru că nu știau să-l joace.

 

UPDATE 6:

Cuplurile de vedete au avut nevoie și de o poză pentru a demonstra faptul că au îndeplinit misiunea. Experiența a fost una memorabilă pentru unii participanți, dar nu și pentru Cosmin Natanticu.

Presiunea și-a pus amprenta asupra concurenților, iar graba le-a stricat planurile. Soțul Elizei Natanticu a avut parte de o accidentare dureroasă, după ce a încercat să pună aluatul de pâine la copt.

Pentru a termina mai repede proba, Eliza Natanticu i-a cedat soțului ei responsabilitatea de a pune aluatul la copt. Concurentul a ținut prea mult și prea aproape mâna de flacără, motiv pentru care s-a ars.

Cosmin Natanticu nu a mai ținut cont de nimic și s-a "dezlănțuit" de durere. Reacția neașteptată a surprins-o și pe soția sa, care s-a îngrijorat imediat când l-a văzut.

"Ce ai făcut?", l-a întrebat Eliza.

"M-am ars, lasă-mă un pic!", i-a răspuns el.

"Am crezut că mi-a luat piele de pe degete. Am zis că acolo:"stop joc". Simțeam cum îmi ard degetele. Nu a mai contat nimic, deși mă arsesem", a mai adăugat el.

UPDATE 5: Cuplurile de vedete au ajuns într-un centru spa, unde au fost nevoite să reproducă câteva fotografii din plic. Acestea au avut parte de tensiuni încă de când au ajuns la destinație, mai ales Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Pentru a reproduce prima imagine, concurenții au fost nevoiți să se urce în spatele coechipierului său: "M-am urcat în spatele copilului, ce să fac acum"

Cea de doua poziție în care trebuie să se fotografieze le-a dat mari bătăi de cap Adrianei Trandafir și fiicei sale. Actrița s-a urcat pe spatele Mariei Speranța cu picioarele, însă un moment de neatenție a dus la o "accidentare".

Tânăra a țipat de durere atunci când mama s-a a încercat să se dea jos de pe ea. Sunetul s-a auzit în toată încăpere și i-a îngrijoratpe soții Natanticu, dar și pe bărbatul care s-a oferit să le facă pozele.

"Ce ai, mă?", a întrebat-o Adriana Trandafir.

"Ți-ai lăsat toată greutatea pe un singur picior, pe călcâi. Am înnebunit acolo, îmi venea să mă întind de durere, dar am zis că nu e momentul", a spus Maria Speranța.

Deși a avut dureri groznice, tânăra a continuat să reproducă și cea de-a treia poză alături de mama sa. Tensiunile au început să apară la scurt timp după ce Adriana Trandafir i-a dezvăluit că nu înțelege cum trebuie să stea.

"Nu mai țipa la mine! Nu înțeleg!", i-a spus actrița.

Nervii celor două au fost "întinși la maxim", însă au reușit să treacă cu brio peste proba dificilă.

UPDATE 4: 

"Eu o să trag, o să-i rup pe genunchi, dacă am intrat o să-i mănânc. Nu mai suport să fiu drăguță, mai ales cu oamenii care au dat în noi încontinuu. Nu au înțeles că jocul e joc și prietenia e prietenie, îmi pare rău de treaba asta, dar o să schimb foaia cu ei", a spus Eliza Natanticu înainte să afle voturile colegilor.

"Le e frică de Mihai și Elwira Petre", a mai adăugat Cosmin Natanticu.

Tensiunile nu au ezitat să apară în urma voturilor, soții Natanticu le-au declarat "război" concurenților care i-au trimis în Cursa pentru Ultima Șansă.

UDAPTE 3: Adriana Trandafir - Maria Speranța și Francy - Patrizia au intrat la cursa pentru ultima șansă.

În urma voturilor, Cosmin și Eliza Natanticu au intrat și ei în cursă, în timp ce Mihai și Elwira Petre au primit pașaportul de Iordania.

UPDATE 2: Prima echipă reunită la Irina Fodor, după ce echipele au fost schimbate, a fost formată din Lidia Buble și Estera Buble, care au scăpat de cursa pentru ultima șansă  și au primit pașaportul pentru Iordania.

"Nu ne-am așteptat deloc ca noi să luăm imunitatea", a spus Estera Buble.

"Eu am izbucnit în plâns de șoc. Nu am putut să mă controlez, nu puteam să îmi controlez lacrimile și nu știam de ce plâng. M-am bucurat pentru noi, dar îmi părea rău pentru Elwira. Mă durea sufletul că a rămas acolo. Un șoc, nici acum nu-mi revin", a spus Lidia Buble.

Pe locul doi au fost Mihai și Elwira Petre, urmați pe locul trei de Cosmin și Eliza Natanticu.

 

Un joc antrenant de amuletă a fost disputat între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble, la Asia Express - Drumul Împăraților. Misiunea a testat coordonarea coechipierilor, rapiditatea, dar și forța fizică, iar finalul a fost în favoarea echipei de fete. Lidia și Estera şi-au adjudecat o amuletă dublă, fiecare câștigând câte 1000 de Euro, dar și un avantaj prețios în joc, căci au stabilit în ce ordine pleacă restul echipelor pe traseu.

”Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta”, a mărturisit Lidia.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.5 puncte de rating și 28.3% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu doar 4.4 puncte de rating și 14.6% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7.5 puncte de rating şi 19% cota de piaţă.

De această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 5.2 puncte de rating şi 13.1% cota de piaţă. Şi la nivel national, cea mai nouă ediţie Asia Express s-a impus ca lider de piaţă, înregistrând un rating mediu de 6.7 puncte şi 16.7% cota de piaţă.

În Prime Time, Antena 1 a fost alegerea celor mai mulţi români din mediul comercial, înregistrând un rating mediu de 7.4 puncte şi 23.4% cotã de piaţã pe publicul commercial, urmată de Pro TV cu 6.5 puncte de rating şi 20.7% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul Whole Day, unde Antena 1 conduce clasamentul audienţelor cu 3 puncte de rating şi 21.7% cota de piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel