Asia Express, 20 octombrie, ELIMINARE cu SCANDAL. Surpriză uriașă: Eu eram șocată / Lipsă de respect
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express
În seara aceasta are loc o nouă ediție din Asia Express. Cine va fi eliminat după cursa pentru ultima șansă.

UPDATE 9: 

Lidia și Estera au ajuns primele la Irina Fodor. 

Patrizia și Francy au ajuns pe locul doi. 

Zarug și Lorelei au întârziat mult prea mult în cursă, motiv pentru care nu au mai fost așteptați de Irina și de restul echipelor. Astfel, Zarug și Lorelei au părăsit competiția cu multe controverse și replici dure.

"Zarug a rămas în vacanță?", a întrebat Cosmin Natanticu când a observat că echipa formată din Zarug și Lorelei nu a ajuns la timp.

"Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei", le-a spus Irina Fodor concurenților.

"Eu eram șocată, nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat cu ăștia doi?", a spus Lidia Buble, vizibil surprinsă.

"Zarug și Lorelei au rămas într-o pantă. Și-au cam băgat picioarele în ele de probe, și-au cam băgat picioarele în el de concurs.", a fost replica lui Cuza.

"Mi se pare lipsă de respect pentru ceilalți concurenți. Au plecat Connect-R și Shift care își doreau să rămână.", a zis Cosmin Natanticu.

"Am rămas cu un gust amar dublu", a mai dezvăluit și Mihai Petre

UPDATE 8: Lidia Buble a explodat când și-a văzut greutatea.

Lidia Buble și Estera au întâmpinat un moment de cumpănă la una dintre probe. Artista nu s-a putut abține și a reacționat nervos pentru că lucrurile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit, iar misiunea a durat mult prea mult. Mai mult decât atât, concurenta a dezvăluit informații despre cât de mult și-a pus amprenta competiția asupra ei.

Artista a dezvăluit că a luat 5 kilograme în greutate de când se află în Turcia, în ciuda efortului fizic pe care-l depune în competiție.

UPDATE 7:

Autostopul pe vreme de pandemie se numără printre cele mai dificile probe de pe Drumul Împăraților. Timpul a pus presiune foarte mare pe Patrizia Paglieri și Francesco, care își doresc foarte mult să ajungă în Georgia alături de colegii lor de competiție.

Cei doi au început să își "arunce" replici dure lângă șosea, acolo unde făceau autostopul. După ce au văzut că nu oprește nimeni, Patrizia Paglieri și fiul ei au decis să meargă într-o stație de autobuz pentru a lua orice mijloc de transport.

"Nu aveam timpul necesar să primim toate refuzurile cu care suntem obișnuiți. Atunci am decis să mergem într-o stație de autobuze", a spus Francesco.

Concurenții au urcat într-un microbuz, însă șoferul nu a dar nici măcar un semn că îi va duce la destinație. Din momentul respectiv, presiunea și-a pus amprenta asupra celor doi, iar Patrizia Paglieri a apelat la un gest neașteptat.

"Noi nu suntem turiști, mama! Suntem într-o competiție", i-a spus Francesco mamei sale în timp ce se ridica de pe scaun.

"Stai cuminte!", i-a spus Patrizia Paglieri, vizibil deranjată de comportamentul fiului săi. Mai mult decât atât, concurenta l-a împins pe Francesco cu mâna, semn că ar trebui să aibă puțină răbdare.

UPDATE 6: Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit a fost desprinsă din Cartea Recordurilor. Patricipanții trebuie să își plimbe colegii de echipă cu roaba într-o cursă contracronometru, însă nu doar atât. Șoferul roabei a fost legat la ochi, iar partenerul a stat în roabă pe post de copilot.

Zarug a ținut neapărat să facă și o glumă: "Roaba lui Dumnezeu, Lorelei!"

Misiunea a început în forță pentru cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă. Presiunea și tensiunile și-au spus cuvântul și de data aceasta, mai puțin în echipa formată din Zarug și Lorelei. Cei doi s-au distrat foarte mult la proba cu roaba și nu au ezitat să facă câteva glume.

"Asta este stânga și tu trebuie să te duci în dreapta, nebunule!", au fost instrucțiunile transmise de Lorelei colegului său.

Cei doi au fost și la un pas de accidentare când Zarug a pierdut controlul roabei, însă colega sa a știut cum să gestioneze situația și a apelat la o altă modalitate neașteptată pentru a-l ghida mai bine.

"Când mi-am dat seama că nu mai funcționează comenzile vocale, am început cu astea manuale.", a zis concurenta, vizibil amuzată de situație

"Stai, fă. Așa vrei să merg? (...) În ce direcție vrei să merg, fă?", și-a întrebat Zarug colega.

Zarug și Lorelei au făcut show la proba cu roaba. Concurenții s-au mișcat mai greu, însă voia bună și râsetele nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, cei doi au încântat telespectatorii cu buna lor dispoziție.

"Vezi dacă știi să dai în marșarier, că mă dărâmi! Hai că nu se mai vede nimeni. Sun în față la smurd", a strigat Lorelei.

Concurenta a avut parte și de un accident vestimentar. În timp ce era transportată de Zarug în roabă, rochia purtată de Lorelei s-a ridicat și a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

"Tâmpita asta mă făcea să râd", a mărturisit concurentul.

Și celelalte două echipe au întâmpinat câteva probleme pe parcursul cursei. Lidia Buble și Francesco au fost la un pas să se accidenteze în timp ce alerga cu colegele lor în roabă.

UPDATE 5: Lidia Buble și Estera au intrat în cursa pentru ultima șansă dupăce au fost votate de restul echipelor.

"Mie mi s-a prăbușit cerul în cap", a spus Lidia Buble când a aflat.

”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Trebuie să ajung în Georgia neapărat”, a spus Lidia Buble foarte hotărâtă.

UPDATE 4: Votul simpatiilor

În urmă cu o zi, cele șapte echipe au fost nevoite să le dea note celorlalți concurenți, în funcție de gradul de simpatie pe care îl aud. În ultima etapă din Turcia, Irina Fodor să anunțe cele mai populare echipe din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților.

Primul loc l-au ocupat Zarug și Lorelei cu 24 de puncte, urmați de Emi și Cuza care au obținut 19 puncte. Locul trei a fost ocupat de Lidia Buble și Estera cu 16 puncte, apoi Cosmin și Eliza Natanticu cu 14 puncte. Patrizia Paglieri și Francesco au ocupat locul 5, cu 13 puncte. Adriana și Maria Speranța Trandafir au obținut 11 puncte, iar Mihai și Elwira Petre au ieșit pe ultimul loc cu 10 puncte.

"Eu nu mă consider simpatic. Cred că toate punctele pe care le-am acumulat se datorează Elwirei", a spus Mihai Petre.

UPDATE 3: A treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă este formată din Zarug și Lorelei.

UPDATE 2: Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns pe penultimul loc, însă au primit imunitatea și biletul spre Georgia pentru că au avut cele mai multe pietre.

UPDATE 1: Ultima echipă ajunsă la Irina este formată din Patrizia și Francy. Ei vor intra automat în cursa pentru ultima șansă.

Diseară, 20 octombrie 2021, de la 20:30, o nouă imunitate va fi oferită, ținând cont de pietrele și bijuteriile pe care concurenții le-au adunat pe traseul de pe Drumul Împăraților. Care este a treia echipă ce își securizează locul în competiție, telespectatorii vor afla în această seară.

Ziua de bilanț a ultimei etape din Turcia va pune pe drum trei echipe ce se vor lupta pentru a-și securiza locul în următoarea țară de pe Drumul Împăraților. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o echipă va fi eliminată, căci diamantul ascuns în cutia securizată este, de data aceasta, roșu.

”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Vrem în Georgia”, va mărturisi una dintre echipe.

Ca de obicei, două cupluri de vedete vor intra automat în cursa pentru ultima șansă în funcție de clasament, în vreme ce o a treia se va alătura în urma voturilor din partea colegilor: ”Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem”.

Diseară, cele trei cupluri din cursa-ultimatum se vor lupta pe un traseu presărat cu multe misiuni ce au legătură cu recordurile turcești din Guinness Book.

Cum va decurge cea mai aprigă cursă și ce echipă va părăsi la finalul serii Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în ultima ediție de pe teritoriul Turciei, la Asia Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel