Asia Express, 2 noiembrie. Mihai Petre, BĂTUT de Elwira. Ce meserie a avut Lidia Buble înainte să fie celebră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express
În seara aceasta are loc o nouă ediție din Asia Express. Cine va lua imunitatea.

UPDATE 7: Lidia Buble a făcut dezvăluiri neștiute despre meseria pe care a avut-o înainte să devină celebră. 

Căutarea unui loc în care să rămână peste noapte a devenit o adevărată provocare pentru cuplurile de vedete de pe Drumul Împăraților. Deși au plecat dezămăgite de la Irina Fodor, norocul le-a surâs Lidiei Buble și Elwirei Petre, care au ajuns într-o casă extrem de frumoasă și cu un copil adorabil.

Cele două s-au simțit foarte bine la cazare și au petrecut foarte mult timp alături de fiica gazdei, fapt pentru care Lidia Buble s-a emoționat și a dezvăluit informații neașteptate despre meseria pe care a avut-o în trecut.

Artista a surprins-o pe Elwira Petre când a mărturisit că a fost bonă înainte să fie celebră în România: "Știi că înainte să devin cântăreață am fost bonă. Un an și jumătate am avut grijă de o fetiță încă de când avea doar două săptămâni. Doamne, cât era de mică, era cât o pernuță. Am stat cu ea până a învățat să meargă în picioare, să mănânce."

"Asta înseamnă că ai experiență", i-a spus soția lui Mihai Petre.

Concurentele au fost uimite când au aflat că mama micuței are 19 ani și mai este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Totodată, pe lângă dezvăluirile despre meseria sa din trecut, Lidia Buble și-a amintit și ce viața sa amoroasă.

"Eu am 28 de ani, nu sunt măritată și n-am nici copil. Toată lumea mi-o ia înainte", a mai adăugat artista

Elwira Petre a rămas impresionată de frumusețea micuței: "Eu când o vedeam, îmi venea să mai fac 10 copii"

UPDATE 6: Echipele au fost provocate să învețe cum se scriu numele lor în georgiană pentru a-l scrie la Irina.

Surpriza și mai mare a fost când au ajuns la destinația finală, unde Irina Fodor îi aștepta cu nerăbdare.

Competiția a fost una strânsă, iar dorința de ajunge în Iordania a fost mai mult decât evidentă. Patricipanții au apelat la toate strategiile și trucurile pentru a merge mai departe în etapa opt a competiției.

Echipele au început să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor, însă au avut parte de o surpriză de proporții mari. Aceasta i-a anunțat pe toți că este timpul să își caute cazare, iar Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

"N-am mai avut atât stres de când a început Asia Express. Suntem foarte stresate să nu fi ajuns cineva înainte noastră. Este pentru prima oară când lucrăm împreună", a dezvăluit Lidia Buble cu lacrimi în ochi.

Vestea că sunt nevoiți să își caute cazare i-a îngrijorat pe concurenți. Elwira Petre și Lidia Buble au fost foarte afectate de vorbele Irinei Fodor, mai ales pentru că își doreau foarte mult pașaportul către Iordania.

"Mie mi-a căzut cerul în cap. Așteptam momentul în care Irina să ne spună că e o glumă. Mie nici acum nu îmi vine să cred. Puteam să jur că luăm Imunitatea în seara asta", a mai adăugat artista.

UPDATE 5: Concurenții au fost nevoiți să facă un desert specific georgian și să-l vândă localnicilor de pe stradă. După ce au scăpat de toate produsele dulci, echipele au primit un nou plic cu instrucțiuni, următoarea misiune fiind la fortul Narikala.

Maria Speranța și Francy au avut noroc la autostop, în mamele lor nu. Patrizia Paglieri și Adriana Trandafir au dat de un roman care a încercat să le ajute să oprească o mașină. Bărbatul i-a ajutat și pe cei doi tineri la autostop.

"M-am trezit față-n față cu un băiat, care vorbea o românească-moldovenească", a spus Adriana Trandafir.

Românul care a enervat-o pe Patrizia Paglieri la Asia Express - Drumul Împăraților

Bărbatul care a încercat să le ajute pe cele două concurente pară că mai mult le-a încurcat la autostop. Patrizia Paglieri nu s-a mai putut abține și a avut o reacție nervoasă care l-a "speriat" pe român.

"Târziu am înțeles că el a vrut să ne ajute, dar mai mult ne încurca. Una e să cerem noi ajutorul", a spus italianca.

Patrizia i-a dat câteva replici dure bărbatului, iar Adriana Trandafir nu a ezitat să reacționeze: "Măi, nu fii rea!"

"El chiar a vrut să ne ajute, dar a fost îndepărtat de partea nervoasă a echipei. A zis: "Tu ai o fată bună, dar băiatul nu are o mamă bună"", a mărturisit Adriana Trandafir.

Într-un final, cele două eu reușit să oprească o mașină și să convingă șoferul să le ducă până la destinație.

 

UPDATE 4: Schimb de replici între Cosmin și Eliza Natanticu.

Soția lui Cosmin Natanticu și-a surprins partenerul cu cele mai neașteptate dezvăluiri despre seara petrecută fără el.

"Noi am avut curtea plină de admiratori, care mai de care cu daruri și ofrande, pentru că eram două zeițe acolo într-o curte. Am fost tratate regește, atât pot să zic. Înainte de asta ne-am chinuit foarte mult să facem rost de cazare. (....) Este foarte ușor fără Cosmin", a dezvăluit Eliza Natanticu, vizibil amuzată.

"Dar și când am găsit, am bubuit-o.", a completat-o Estera Buble.

Cosmin Natanticu nu s-a putut abține și le-a dat o replică de-a dreptul savuroasă: "Pe cine? Pe cazare?"

"E, am bubuit noi ceva", i-a răspuns Eliza sarcastică, cu zâmbetul pe buze.

"Sincer, eu nu i-am simțit lipsa lui Cosmin în pat azi-noapte.", a mai adăugat ea.

UDPATE 3: Lidia și Elwira au dictat ordinea în care echipele au intrat în proba de dinainte de autostop. Vedetele au fost puse să spargă nuci și să formeze un șir din ele.

1. Lidia - Elwira

2. Mihai Petre - Cosmin Natanticu

3. Estera Buble - Eliza Natanticu

4. Maria Speranța - Francy

5. Adriana Trandafir - Patrizia

UDPATE 2: Elwira Petre și Lidia Buble au câștigat amuleta, după o cursă grea. 

"Sunt obișnuit să mă bată Elwira", a spus Mihai Petre, în glumă, după ce el și Cosmin Natanticu au pierdut jocul la limită.

Lidia Buble și Elwira Petre au primit fiecare câte o amuletă de 1.000 de euro.

"Zicea Mihai Petre că o bate pe Elwira. Eu cred că pe Mihai și pe Cosmin i-a durut foarte tare, i-a usturat", a spus Eliza Natanticu.

Ediția din 2 noiembrie 2021, a celui mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, va debuta cu jocul de amuletă. Lupta ce se va disputa între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble va fi un joc ce implică forța, dar și coordonarea între coechipieri.

În timp ce unul dintre ei va oferi informații printr-un walkie talkie, celălalt va căuta răspunsuri la întrebările adresate de coleg într-o peșteră.

Pentru prima dată în competiție, Mihai și Elwira Petre vor fi rivali într-o probă antrenantă de amuletă. ”Pare imposibil ce zice Irina! Cea mai mare teamă a mea e să nu o dezamăgesc pe Elwira. Îmi doresc să fie la fel de mulțumită de mine cum este de Mihai”, a spus Lidia Buble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel