Asia Express, 16 noiembrie. Care este numele întreg al lui Mihai Petre: Nimeni nu știa ASTA, până acum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Asia Express se apropie de finală. 

UPDATE: Mihai Petre a făcut dezvăluiri neașteptate despre numele său secret.

Prima probă pe care au avut-o de îndeplinit în Israel a fost să realizeze o iesle, lucru care i-a pus în dificultate. La scurt timp după ce au reușit să ducă până la final misiune, concurenții au primit instrucțiunile pentru următoarea destinație în care trebuie să ajung.

Mihai Petre și Elwira au întâmpinat câteva probleme la cea de-a doua probă. Cei doi au ajuns în locația greșit, însă nu au renunțat la gândul de a ajunge printre primii la Irina Fodor. De asemenea, concurentul i-a dezvăluit soției sale că și-a propus să fie calm, chiar dacă nu sunt într-o situație tocmai plăcută.

„Nu, acum eu o să-i iert pe toți. Să vezi cât de calm o să fiu toată etapa. Iert orice, uite din momentul ăsta”, a spus Mihai Petre în timp ce a pocnit din degete.

În drum spre Bazilica Bunei Vestiri, soțul Elwirei Petre a făcut o declarație neașteptată. Puțini sunt cei care știu că numele secret al concurentului din sezonul 4 Asia Express este Mihai Gabriel Petre.

„Gata, sunt Gabriel!”, a spus el.

Mihai Petre a dezvăluit acest detaliu în mașină, iar șoferul nu a putut să treacă cu vederea numele Gabriel: „Sf. Gabriel?”

„Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a răspuns concurentul, cu zâmbetul pe buze.

Cele patru echipe trebuie să ajungă la Bazilica Bunei Vestiri, biserică catolică din Nazaret, din nordul Israelului. Se spune că în acest locul Sf. Gabriel a anunțat-o pe Fecioarei Maria că va avea un copil.

UPDATE: Elwira, cu lacrimi în ochi în timp ce citea scrisoarea pentru Mihai Petre

Ultima echipă care și-a spus sentimentele și gândurile a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre. Concurenta a pășit emoționată lângă Irina Fodor și a izbucnit în lacrimi de la primele cuvinte.

„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre, vizibil emoționată.

Mihai Petre a rămas fără cuvinte, iar emoțiile i s-au citit pe față. De asemenea, concurentul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, fapt care demonstrează relația specială și puternică dintre ei.

„La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă mai abțin. M-a emoționat foarte tare. Felul în care îl vede pe Mihai și relația asta dintre ei m-au emoționat”, a dezvăluit Cuza.

„Știe că nu suport să o văd când plânge, iar ea plânge mereu. Nu suport să o văd plângând”, a zis Mihai Petre.

UPDATE: Echipele au avut parte de o surpriză de proporții: a fost momentul în care concurenții au putut afla ce cuvinte au așternut coechipierii lor pe hârtie, în urmă cu ceva timp, atunci când au scris scrisori.

„Pentru că mai avem un pic de respiro am vrut să vă aduc un pic aminte de Iordania. Ați fost despărțiți și v-ați scris niște scrisori, ca să vă amintiți cât de importanți sunteți unii pentru ceilalți”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Așa cum era de așteptat, a fost un moment mai mult decât emoționant pentru toate lumea și lacrimile nu au mai putut fi stăpânite.

„Uneori îmi vine să te omor, dar ești prietenul meu pe viață și te iubesc de nu mai pot”, i-a zis Emi lui Cuza, extrem de emoționat.

UPDATE: „Mă bucur că ați rezistat. Suntem într-o țară specială, cu o istorie zbuciumat. În câteva decenii a transformat deșertul într-o oază de verdeață. Este locul de unde au pornit cele trei mari religii ale lumii. Trebuie să vă pregătiți pentru cea mai grea cursă de până acum, la final o să rămână doar o echipă! Regulile se schimbă, ca de fiecare dată. Azi luptați pentru un avantaj foarte important pentru ediția următoare. O echipă urmează să fie eliminată”, a anunțat Irina Fodor.

....

Ediția de aseară, 15 noiembrie 2021, a restabilit ordinea de plecare a concurenților spre Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro ajung în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților: ”Știți cât de tare ne-am dorit? Dincolo de faptul că suntem în etapa finală, ne-am dorit enorm să ajungem aici”, va spune Cosmin Natanticu.

Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Eliza și Cosmin, Lidia și Estera trebuie să se pregătească pentru cea mai grea cursă de până acum, căci la doar câțiva pași de finală, fiecare cuplu de vedete va încerca din răsputeri să fie cu un pas înaintea adversarilor.

Mai mult decât atât, o nouă regulă impusă de Irina Fodor va pune și mai mult accent pe faptul că în etapa finală a competiției cel mai dur reality-show vine cu și mai multe provocări: ”Ne așteptam ca ultima săptămână să fie extrem de grea, dificilă, solicitană. Suntem siguri că vom trece prin atâtea încercări, încât nici nu ne imaginăm finala în momentul acesta”.

Ediția de diseară va fi una plină de adrenalină, dar și de emoție, pentru că vedetele vor citi scrisorile primite de la coechipierii lor din cursă. Care va fi reacția lor, cum va arăta prima zi din Israel și ce provocări vor avea de depășit concurenții, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Împăraților.

Ce s-a întâmplat în ediția de luni

Lidia și Estera Buble au fost prima echipă calificată în ultima etapă a competiției, în urma clasamentului determinat de numărul nestematelor adunate de concurenți. Cu 36 de pietre prețioase, surorile Buble au reușit să obțină primele pașaportul de trecere spre Israel: ”Ne-am așteptat să ajungem până aici, pentru că noi de când am plecat de acasă am zis că trebuie să ajungem în finală neapărat. Am luptat foarte mult pentru asta și suntem foarte mândre de noi”.

Pentru restul echipelor a urmat o cursă ultimatum în ultima zi din Iordania. Emi și Cuza, Cosmin și Eliza, Mihai și Elvira, alături de Adriana și Maria Speranța au luptat cu mari emoții în cursa pentru ultima șansă, pentru a obține câte un bilet spre etapa finală a concursului.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, eliminate

Clasamentul final al cursei le-a adus pe ultimul loc pe Adriana Trandafir și Maria Speranța, iar soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată.

Culoarea roșie a nestematei le-a oprit drumul în concurs aseară. ”Este important să lupți lângă oameni puternici, iar eu sunt fericită și din acest punct de vedere. Am fost de multe ori la nivelul lor, de multe ori peste. Noi am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri, iar Asia Express a fost o bucurie! Mulțumesc întregii echipe și mă înclin în fața profesionalismului vostru”, a spus Adriana Trandafir, în aplauzele colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel