Asia Express, 15 noiembrie, ELIMINARE: Am avut senzația că am făcut INFARCT, am avut toată simptomatologia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express
Zi decisivă la Asia Express, luni seara.

UPDATE: Maria Speranța și Adriana Trandafir au ajuns pe ultimul loc și au fost eliminate.

UPDATE: Cursa pentru utima șansă s-a terminat mai repede pentru cele patru echipe. Ajunși la Irina Fodor, concurenții au primit noi instrucțiuni.

Cuza și Emi, alături de Elwira și Mihai Petre au primit biletele spre Israel. Adriana Trandafir - Maria Speranța - Cosmin și Eliza Natanticu au pornit în continuare în cursa pentru ultima șansă. 

Cele două echipe au primit adresa pentru Casa Bunicii, acolo unde aveau de făcut noi probe.

UPDATE: Adriana Trandafir a făcut o criză de nervi după ce un bărbat le-a umilit în competiție. Actrița a fost la un pas să renunțe la competiție.

Concurentele au găsit pe stradă un localnic cu un astfel de model keffiyeh pe cap, însă le-a refuzat din prima clipă propunerea de a le ajuta pentru a îndeplini misiune. Cele două au apelat la strategiile lor, însă nici așa nu a funcționat.

Adriana Trandafir s-a pus în genunchi pentru a-l convinge pe bărbat, dar răspunsul a fost tot negativ. În momentul acela, actrița a răbufnit și a fost la un pas să renunțe de tot la competiția de pe Drumul Împăraților.

"Ce mai josnică situație în care eu, o femeie, în genunchi și ținându-mă de picioarele unui bărbat să rog să vină pentru a ne ajuta. Pentru mine s-a terminat filmul

Gata, am terminat! Mergem acasă acum! Mi-a ajuns până peste cap toată umilința asta. Am avut senzația că am făcut infarct, pentru că am avut toată simptomatologia, în afară de vomă. Am vrut să mor în momentul ăla... să mor de umilință", a spus Adriana Trandafir.

Maria Speranța a încercat să își liniștească mama și să o încurajeze.

„Am simți nevoia să plec de pe pământ și să nu mai întâlnesc asemenea oameni. Să nu mai trăiesc o astfel de umilință. Mi-a ajuns până peste cap toată umilința asta”, a mai dezvăluit concurenta.

UPDATE: Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au certat pentru că nu reușeau să realizez un model al eșarfei iordaniene nici la repetiții.

Dacă pentru beduini și oamenii acestor locuri keffiyeh iordaniană este doar o rutină zilnic, concurenții s-au confruntat cu dificultăți în realizarea probei. Echipele au învățat foarte greu să facă cele șase modele, iar certurile și replicile dure nu au întârziat să apară.

„Mama, ți-am zis să mai repetăm!”, i-a spus tânăra.

„Măi, ce mi-ai spus? Termină cu chestia asta. Ce mi-ai zis? Ce am greșit? Spune-mi ce am greșit. Ce vrei? Ce să repetăm? Da, mă. Bine! Din cauza mea am pierdut”, a spus Adriana Trandafir, vizibil nervoasă.

„Eu nu sunt nervoasă. Tu ești nervoasă. Nu vrei să ne și omorâm pentru chestia asta”, a mai adăugat ea.

UPDATE: Cuza și Emi au terminat primii prima probă din cursa pentru ultima șansă, dar cu toate acestea, cei doi au întârziat în cursă după ce lui Cuza i s-a făcut rău.

UPDATE: Lidia și Estera Buble au primit biletul spre Israel în timp ce toate celelalte patru echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă.

UPDATE: A început numărătoarea pietrelor din fiecare cufăr al echipelor.

Cosmin și Eliza Natanticu: 10 vouchere și 7 pietre

Adriana Trandafir și Maria Speranța: 3 pietre

Lidia și Estera Buble: 6 vouchere și 10 pietre

Elwira și Mihai Petre: 10 pietre și 5 vouchere

Cuza și Emi: 6 vouchere și 4 pietre

În urma voucherelor din cufărul mic, care oferea puncte sau scădea puncte: 

Mihai și Elwira: GHINION

Cuza și Emi nu au avut cufăr, pentru că au ajuns prea târziu la una dintre probe.

Estera și Lidia Buble: 10 pietre

Maria Speranța și Adriana Trandafir: 1 piatră

Cosmin și Eliza Natanticu: 5 pietre

UPDATE: Ordinea în care au ajuns echipele la Irina.

Prima echipă ajunsă, care primește 20 de pietre de la Irina Fodor: Cuza și Emi.

A doua echipă ajunsă, care primește 10 pietre de la Irina Fodor: Estera și Lidia Buble.

A treia echipă ajunsă, care primește 5 pietre: Mihai și Elwira Petre.

UPDATE: A început Asia Express, iar Irina Fodor a anunțat că este ultimul spectacol, spectacolul de adio din Iordania, înainte de ultima etapă a competiției și înainte ca echipele să ajungă în Israel.

Diseară, 15 noiembrie 2021, de la 20:30, clasamentul final al etapei va ține cont de nestematele pe care au reușit echipele să le adune până în acest moment, iar numărul lor se va dovedi decisiv.

Ediția din această seară, 15 noiembrie 2021, care va începe de la 20:30, pe Antena 1, va restabili ordinea clasamentului de pe Drumul Împăraților. La doar câțiva pași de finală, o singură echipă va obține pașaportul de trecere spre Israel, iar numele său va fi dezvăluit la începutul ediției.

În această etapă, numărul pietrelor prețioase pe care concurenții le-au adunat de-a lungul ultimelor două etape se va dovedi a fi extrem de important: ”Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”, va spune Emi tensionat.

În vreme ce un cuplu se va bucura de calificarea în ultima etapă a celui mai dur reality-show, ceilalți vor aștepta cu multe emoții verdictul Irinei, neștiind dacă trebuie sau nu să lupte în cursa pentru ultima șansă. ”Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, sunt de părere Mihai și Elwira.

Ziua decisivă a etapei cu numărul nouă va stabili ordinea echipelor care vor lupta în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. Cum va arăta ultima zi din Iordania și care sunt cuplurile de vedete ce se califică mai departe în competiție, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Împăraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel