Asemănări între accidentul lui Huidu și arestarea lui Dan Diaconescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-vilcu
val-vilcu

Șerban Huidu e urmărit de ghinion, spun fanii acestuia. Dar oamenii care au murit, plus tipul rămas fără splină sunt norocoși, îi întreabă alții, pe Facebook? Cârcotașul e blestemat sau el este blestemul unei familii care ”circula regulamentar”? Unii dintre susținători dau vina pe soția acestuia: ce păzea, de ce l-a lăsat să conducă, dacă nu era refăcut după lovitura primită în Austria? Dușmanii îl acuză că se ascunde în spital, ca să nu dea piept cu mass media...

Poliția măsoară și face calcule, oricum irelevante. Justiția va stabili, după câțiva ani, cine e de vină. Mai importantă este sentința dată de public. Iar în cazul unei vedete, trebuie să recunoaștem, ”jurații” nu sunt deasupra intereselor personale.

Să ne gândim că în locul lui Huidu ar fi fost un senator, un deputat sau un om de afaceri. Verdict: crimă! Nimeni n-ar mai fi stat să asculte versiunea celui aflat în jeep. Cum se întâmplă lucrurile în cazul acuzațiilor de corupție? Să luăm situația lui Decebal Traian Remeș, înfierat pentru că denunțătorul i-a dus, în lipsă, caltaboși la domiciliu. Nimeni nu s-a mai lăsat înduplecat de argumente cum ar fi: Remeș avea fermă de porci, nu-i trebuia o ladă cu cârnați, nu a existat un flagrant, nu a luat bani de la Mureșan, altfel îl sălta DNA-ul din bar, Rodica Culcer, de la TVR, e omul lui Băsescu, aflat în conflict cu liberalii. De ce? Fiindcă nimeni nu-l iubea pe Remeș, sau mai precis nu avea nevoie de el.

Invers, când au fost săltați Gigi Becali și Dan Diaconescu, mulți au protestat, inclusiv în stradă. Publicul acestor showman-i are nevoie de ei. A primit ceva de la aceștia și e dispus să le treacă orice cu vederea. Mitoșeru a fost ”pedepsit” de telespectatori nu pentru accident, ci pentru suspiciunea de fals. Dacă recunoștea că și-a ucis logodnica, din graba de a ajunge la emisiune, avea parte de ratinguri mai mari, nu de uitare.

În cazul în care Șerban va dori (și va mai putea, din punct de vedere psihologic) să revină pe sticlă, ar trebui să-și recunoască vina. Publicul său deja l-a iertat. O strategie bazată pe avocați și tradiționalele expertize care ”demonstrează” că mașinile de sute de mii de euro se defectează taman când  trec linia continuă l-ar exclude definitiv de la Prima Tv. E imposibil să mai facă un show în care expune greșelile altora în timp ce familiile celor decedați îi strigă ”Rușinoaie”, la proces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel