Asemănarea dintre Steaua şi Gaddafi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Adevărul pune pe prima pagină imaginile şocante cu liderul Libian, Muammar Gaddafi. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare. Rebelii îl calcă în picioare la propriu şi îi dansează pe cadavru. O imagine pe care, la figurat, au dorit-o oamenii tuturor dictatorilor, dar atunci când vezi aşa ceva îţi dai seama că omul a evoluat puţin spre deloc, de la condiţia de primată. Moartea dictatorului va fi una de legendă, la fel cum au rămas şi alţi dictatori în istorie pentru izbăviri asemănătoare. Cel mai apropiat exemplu este cel al lui Saddam Husei care a murit spânzurat sau împuşcarea lui Ceauşescu. Oare de ce nu au urmat exemplul lui Fidel Castro care atunci când a simţit că se împute treaba s-a dat la fund?

Gsp anunţă cu titlu mare înfrângerea istorică a Stelei la Haifa. Steliştii au fost călcaţi în picioare mai rău decât Gaddafi. Cu doi oameni mai puţin Steaua a încasat lovitură după lovitură, iar cei care doresc să pună eşecul în seama unui accident să privească atent săptămâna europeană a echipelor româneşti. Europa vs România a fost 10 la 0. Nicio echipă românească nu a dat vreun gol, ba chiar mai mult Vaslui a stabilit un record greu de egalat: niciun şut pe poartă. În contextul ăsta înfrângerea Stelei nu pare o catastrofă, ci mai degrabă un lucru firesc. Trebuia să se întâmple pentru că nu poţi să aduci o echipă întreagă în etapa a treia de campionat şi să te aştepţi să şi joace. La Rapid s-a văzut foarte clar că polonezii au fost mai buni. Mai masivi, mai tehnici, într-un cuvânt mai fotbalişti, Oţelul s-a închinat onorabil în faţa colosului Manchester.

Libertatea anunţă faptul că Huidu va fi audiat la Parchetul Braşov.  Magistraţii i-au cerut acestuia să vină la audieri cu documentele medicale care i s-au dat de la clinica din Viena, unde a fost internat anul trecut şi la începutul acestui an, după accidentul de la schi. Până în acest moment, autorităţile au găsit mai multe teorii care ar putea fi cauza accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu. Printre acestea se numără şi faptul că ar fi fost distras de la volan de către copii, însă vedeta neagă acest lucru, spunând că maşina a derapat.

Jurnalul Naţional aduce în prim plan noua boală a secolului: obsesia pentru internet. Cazul este unul devenit clasic:  new-media manager îşi conducea bolidul în timp ce verifica mailuri. Nu este nimic ciudat în toată această chestiune. Sunt mulţi cei care se consideră prea şoferi ca să mai fie atenţi la drum, iar problema se pune când vor face accidentul, nu dacă îl vor face.
DeCe News susţine că accidentul lui Huidu de la schi i-ar fi provocat acestuia probleme de concentrare. O persoană care a stat în comă după ce s-a lovit la cap, așa cum a fost Șerban Huidu, poate avea dificultăți în a lua decizii rapide, fiind afectată și comanda motorie rapidă, arată studiile de profil. Francezii au numit acest sindrom ”handicapul invizibil”.
Citeşte şi:
De ce vrea Huidu să plătească pentru fapta sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel