ASASINAT Boris Nemțov. Un suspect s-a sinucis, când poliția încerca să-l aresteze
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Agenția Interfax anunță că un bărbat suspectat că ar avea legătură cu asasinarea opozantului rus Boris Nemțov s-a sinucis în capitala republicii ruse Cecena, în timp ce poliția încerca să-l aresteze. 

Surse din poliție au declarat că bărbatul care ar fi avut legături cu asasinarea opozantului rus Boris Nemțov s-a sinucis detonând o grenadă în timp ce poliția încerca să-l aresteze. 

Patru suspecți au fost reținuți sâmbătă pentru asasinarea lui Borin Nemțov. Duminică, judecătorii de la tribunalul Basmannîi din Moscova vor decide arestarea. 

Cine sunt cei patru suspecți reținuți

Suspecții reținuțu sunt Zaur Dadaiev, comandant adjunct al unei unități a batalionului Sever din Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Cecene, şi un complice al său, Anzor Gubaşev, care lucra la o companie privată de securitate din Moscova şi fratele său mai mic. 

Boris Nemţov, în vârstă de 55 de ani, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai preşedintelui rus Vladimir Putin, a fost împuşcat mortal pe 27 februarie, în timp ce se plimba pe un pod din apropierea Kremlinului cu prietena sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel