Data publicării:
Aşa faci cel mai bun pilaf. Reţeta gospodinelor pricepute
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Pilaful este foarte uşor de preparat şi este delicios. Această reţetă este perfectă şi pentru cei care ţin post.
Ingrediente
O cană de orez
Trei căni de apă
Un ardei roșu
Un morcov
100 de grame de ciuperci
Sare
Piper
O legătură de pătrunjel
Grăsime de pasăre de curte
Citeşte şi Aşa faci cea mai bună varză călită. Reţetă simplă
Mod de preparare
Se spală orezul, apoi se pune la fiert. Adăugaţi şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos.
Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Le căliţi pe toate într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.
Amestecaţi orezul cu legumele şi se mai lasă pe foc 2 minute. Adăugaţi puţin pătrunjel.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News