Data publicării:

Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. Reţeta pas cu pas

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
tocanita
tocanita

Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. 

Aveţi nevoie de umătoarele ingrediente: 6 pulpe de pui, patru cepe mari, doi ardei, ulei, două linguri de pastă de tomate, sare, piper, o lingură de făină şi mărar. 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac.

Pasul 2. După ce s-au călit legumele, se adaugă pasta de tomate.

Pasul 3. Adăugaţi şi o lingură de făină, pentru a îngroşa puţin sosul.

Pasul 4. Se pun pulpele, apă cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel