Data publicării:

Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Crema de zahăr ars este desertul care ne aduce aminte de copilărie. Vă prezentăm o reţetă uşoară, o reţetă pe care o poate face toată lumea. 

Ingrediente

 

Un litru de lapte

5 ouă

10 linguri de zahăr

O esenţă de rom

Mod de preparare

 

Pentru început, caramelizaţi zahărul. Tapetaţi o cratiţă cu cinci linguri de zahăr şi puneţi-o pe foc. Mişcaţi cratiţa ca să acoperiţi toată suprafaţa. 

Fierbeţi laptele şi lăsaţi-l să se răcească.

Separat, bateţi ouăle, adăugaţi zahărul rămas şi esenţa de rom. Turnaţi laptele peste ouă şi amestecaţi fără întrerupere. Adăugaţi amestecul în cratiţa cu zahărul ars. Introduceţi cratiţa în cuptor pentru 30 de minute. Cuptorul trebuie să fie la 180 de grade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel