Data publicării:
Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Crema de zahăr ars este desertul care ne aduce aminte de copilărie. Vă prezentăm o reţetă uşoară, o reţetă pe care o poate face toată lumea.
Ingrediente
Un litru de lapte
5 ouă
10 linguri de zahăr
O esenţă de rom
Mod de preparare
Pentru început, caramelizaţi zahărul. Tapetaţi o cratiţă cu cinci linguri de zahăr şi puneţi-o pe foc. Mişcaţi cratiţa ca să acoperiţi toată suprafaţa.
Fierbeţi laptele şi lăsaţi-l să se răcească.
Separat, bateţi ouăle, adăugaţi zahărul rămas şi esenţa de rom. Turnaţi laptele peste ouă şi amestecaţi fără întrerupere. Adăugaţi amestecul în cratiţa cu zahărul ars. Introduceţi cratiţa în cuptor pentru 30 de minute. Cuptorul trebuie să fie la 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News