Aşa ceva, mai rar: machiaj cu folia alimentară. Trucul e viral pe TikTok | VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: TikTok, Becky Evaluation
Foto: TikTok, Becky Evaluation
Hai că pe asta n-o mai crezi! Ştiai că folia alimentară nu e bună doar la acoperit salatele din frigider ci şi... faţa? Încearcă trucul devenit viral pe TikTok şi află dacă funcţionează şi pentru tine.

Cauţi trucuri inedite de a te machia rapid sau pentru a obţine un machiaj reuşit pentru un eveniment? Găseşti diverse astfel de idei pe TikTok. Unul dintre ele a făcut furori în ultima vreme. Este posibil să fi văzut cum unii utilizatori folosesc lubrifiant pe post de primer în machiaj, cu toate că dermatologii nu recomandă aplicarea acestuia pe ten. Alte femei aplică fondul de ten cu partea abrazivă a buretelui de vase sau, în loc de cremă hidratantă, folosesc balsam de păr frecat pe ten până intră complet în piele. Unele doamne şi domnişoare folosesc marker permanent în loc de tuş de ochi, susţinând că durează mai mult şi se nu ia când transpiri sau te prinde ploaia. Atenţie, însă! Multe din trucurile de înfrumuseţare care circulă pe reţelele de socializare nu sunt recomandate şi chiar pot face mai mult rău decât crezi.

Unele trucuri sunt de-a dreptul ciudate, precum frecarea feţei cu rondele de cartofi sau folosirea lanolinei pentru a prelungi efectul parfumului. Totuşi, toate ne incită să le testăm şi să vedem ce funcţionează cu adevărat. O nouă tendință presupune acoperirea tenului cu o folie de plastic. Trucul de machiaj prezentat de utlizatoarea Yazi Cole are deja 9,6 milioane de vizualizări. Unii utilizatori TikTok au fost sceptici, alții dispuşi să încerce.

 

@yazicole

Hit “+” for more makeup hacks ❣️????

♬ Boyfriend - Dove Cameron

Produsele se aplică întâi pe folie alimentară

Această tendință nouă de pe TikTok implică folosirea unei folii alimentare. Da, ai auzit bine. Caută prin bucătărie şi scoate repede din sertare o bucată generoasă de folie alimentară. Ai grijă ca înainte să ai faţa curată, fără produse cosmetice deja aplicate şi fără rimel pe gene. Începi să aplici machiajul, dar în loc să pui produsele pe piele, le întinzi pe folia alimentară. Aceste produse au o consistență lichidă și n-ai vrea să le amesteci. După ce ai terminat de aplicat machiajul, aşezi folia pe faţă. Presezi cu degetele rapid, îndepărtezi folia şi estompezi produsele de machiaj cu ajutorul unui burete de machiaj.

 

@yazicole Hit “+” for more beauty hacks ???? #beautyhacks #makeuphack #makeuptips #foryou #fyp ♬ Boyfriend - Dove Cameron

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel