Urmărește emisiunea live
Aşa arată sosia zombie a Angelinei Jolie, femeia care a făcut închisoare pentru postările "nepotrivite"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: captură video
sursa foto: captură video
Ea este femeia care a încercat din răsputeri să semene 100% cu Angelina Jolie şi... a eşuat!

Sahar Tabar a fost catalogată drept sosia zombie a Angelinei Jolie, după ce tânăra, pe numele ei real Fatemeh Khishvand, ar fi suferit 50 de operații estetice pentru a-i semăna divei de la Hollywood. Sahar Tabar a fost eliberată din închisoare după 14 luni, dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru postări "indecente". 

Sahar Tabar a fost arestată în octombrie 2019 pentru "corupție și blasfemie" și a executat 14 luni dintr-o pedeapsă de 10 ani, potrivit publicaţiei Viva. Înainte de a fi arestată ea a uimit lumea cu imagini despre care oamenii spuneau că o fac să pară fie un zombie, fie actrița Angelina Jolie.

Angelina Jolie, oripilată de imaginea negativă promovată în online

Fatemeh Khishvand, cunoscută sub numele Sahar Tabar pe Instagram, a oripilat autoritățile iraniene cu postările ei „indecente'. A apărut cu fața deformată iar faptul că s-a afişat cu un chip atât de respingător a alertat autorităţile sesizate, în primă fază, chiar de Jolie. În realitate, tânăra a dezvăluit că a folosit Photoshop și machiaj pentru a ieși din tipar și a deveni celebră.

În decembrie 2020, tânăra a fost eliberată și, un an mai târziu și-a dezvăluit adevărata față la o televiziune locală. Se spunea că în 2017 ar fi suferit mai multe intervenţii estetice pentru a semăna cu Angelia Jolie, dar Sahar Tabar a negat acest lucru și a dat vina pe filtre. "Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerului pe care le-am folosit pentru a crea imaginea", a mărturisit Sahar Tabar, precizând că și-a dorit să fie celebră încă de când era mică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel