Aruncă aspirina efervescentă în toaletă: un truc pe care puține gospodine îl cunosc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Aruncă aspirina efervescentă în toaletă, un truc pe care puține gospodine îl cunosc. Sursa foto: freepik.com
Aruncă aspirina efervescentă în toaletă, un truc pe care puține gospodine îl cunosc. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele sunt mereu în căutarea unei modalități eficiente pentru a curăța toaleta de calcar.

Nu te grăbi să arunci aspirina care a expirat. Pastilele efervescente pot fi folosite în curățarea casei, dar, mai ales, în lupta cu calcarul din toaletă. Aspirina va face față sarcinii ușor și repede.

Niciun îngrășământ nu poate înlocui permanganatul de potasiu: cum să uzi plantele de interior cu acest lichid

Vei economisi timp, iar procesul de spălare va fi mai ușor. Iată o metodă care te ajută să obții un vas de toaletă curat și alb ca zăpada.

Aspirina este cunoscută nu doar ca medicament. Gospodinele cu experiență o folosesc de mult timp în viața de zi cu zi, dar mai ales în lupta cu calcarul din baie.

Este simplu: aruncă 2-3 pastile de aspirină efervescentă în toaletă și lasă-le să acționeze 20 de minute. Șterge, apoi, vasul de toaletă cu o cârpă și clătește cu apă.

Pune două linguri de pudră de muștar în toaletă și vezi ce se întâmplă

În plus, aspirina este capabilă să elimine blocajele grave: fie de la baie, fie de la bucătărie. Pentru acest lucru, pune 5 pastile ușor zdrobite în orificiul de scurgere. Apoi adaugă câteva linguri de oțet. Așteaptă 15 minute și clătește cu apă curată. 

Pune cojile de portocală într-o sticlă: trucul genial cu care vei economisi bani

De asemenea, aspirina efervescentă îndepărtează perfect petele de grăsime de pe haine. Pentru a asta, dizolvă 2 pastile într-un pahar cu apă caldă. Înmoaie zona pătată în soluție, timp de 3 ore, apoi spală hainele ca de obicei.

Curățarea toaletei este unul dintre cele mai neplăcute momente din curățenia generală a casei. Dar iată cum o poți curăța ușor, folosind aspirină expirată. Dacă vei efectua o astfel de curățare în mod regulat, atunci nu ar trebui să apară probleme serioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel