Arturo Vidal a recunoscut că e certat cu Claudio Bravo. Jucătorul Barcelonei nu este fericit
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Chilianul a dat cărțile pe față despre relația cu conaționalul său.

Mijlocașul Barcelonei, Arturo Vidal, a dezvăluit faptul că se află în conflict cu conaționalul său, Claudio Bravo, conform Daily Mail.

Chilienii s-au întâlnit la echipa națională pentru prima dată după doi ani, dar nu și-au vorbit unul altuia, în ciuda tangențelor din vestiar.

Vidal a recunoscut motivele pentru care are relațiile înghețate cu Bravo și a spus că nu își imaginează că vor fi vreodată apropiați.

„Nu am mai vorbit de doi ani”

„Soția lui Bravo ne-a acuzat că am petrecut în timpul Cupei Mondiale din Rusia și că nu ne-am antrenant din cauză că am fost beți", a spus chilianul.

„Unul dintre noi a trebuit să iasă în față și nu am fost eu acela, iar pentru acest motiv ne-am antrenant individual", a continuat Vidal.

„El a dat totul, eu am dat totul, echipa a văzut asta. Nu suntem prieteni, nici nu vom fi, dar echipa națională este cel mai important lucru", a adăugat jucătorul Barcelonei.

„I-am spus lucruri, dar nu am motive să le dezvălui presei. Sunt destul de bărbat să spun lucruri față în față. Nu știu dacă a înțeles ce am zis, dar n-am mai vorbit de atunci".

Vidal vrea să joace titular

Chilianul a recunoscut că „nu este fericit" la Barcelona, după ce a început prea puține meciuri titular.

„Nu sunt fericit", a repetat Vidal. „Toată cariera mea am fost titular, iar acum nu se întâmplă asta. Sunt calm, muncesc pentru a obține acel post. Știu că va veni momentul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel