Artistul X Factor care a rămas singur în fața altarului. Logodnica i-a murit în ziua nunții
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@tommanninsta)
Sursă foto: Instagram (@tommanninsta)
Un artist X Factor și-a pierdut logodnica chiar în ziua în care era organizată nunta lor. 

Starul X Factor, Tom Mann, a dezvăluit că logodnica lui Danielle Hampson a murit sâmbătă, chiar în dimineața nunții lor. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, a împărtășit luni un omagiu sfâșietor pe Instagram, când a dezvăluit dragostea vieții sale și mama fiului său în vârstă de opt luni a murit la primele ore ale zilei.

Cântărețul și compozitorul, care și-a găsit faima în trupa Stereo Kicks, a împărtășit o fotografie a lui Dani și a fiului lor Bowie, dezvăluind că se simte ”complet sfâșiat”, dar a promis că va rămâne puternic de dragul fiului lor. Tom tocmai se întorsese dintr-o vacanță cu Danielle, în vârstă de 34 de ani, din Sardinia luna trecută. Danielle nu a avut probleme de sănătate cunoscute, iar cauza morții ei nu este incertă.

Omagiul adus logodnicei sale, care nu a mai avut șansa de a-i deveni soție

Tom a scris în postarea sa de Instagram: „Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, cel mai bun prieten al meu, totul și mai mult, dragostea vieții mele, a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. În ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o tragedie ireversibilă”, scrie artistul pe Instagram, transmite Daily Mail

”Simt de parcă am plâns un ocean. Nu am ajuns niciodată la altar; trebuia să ne rostim jurămintele, să dansăm primul nostru dans, dar știu că tu știi că ai fost lumea mea întreagă și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. Voi purta acest inel pe care ar fi trebuit să-l port pentru totdeauna ca semn al dragostei mele necondiționate pentru tine”, a continuat cântărețul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tom Mann (@tommanninsta)

I-a jurat că va continua să trăiască pentru fiul lor

Tom a continuat făcând jurământ că va rămâne puternic pentru fiul său, scriind: ”Sunt complet dezamăgit încercând să procesez asta și sincer nu știu unde să merg de aici, dar știu că trebuie să folosesc orice putere pot pentru băiețelul nostru. Promit că voi face totul pentru a-l crește pe Bowie așa cum ne-am dorit întotdeauna. Îți promit că va ști cât de uimitoare a fost mama lui. Promit să te fac atât de mândră. Cea mai frumoasă persoană în interior și în exterior. Cel mai incredibil suflet. Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că suntem pe cale să vedem o revărsare abundentă de dragoste care reflectă asta. Voi încerca să găsesc liniștea în mesajele tale, dar chiar acum sunt îndurerat și voi fi pentru foarte, foarte mult timp.”

”Lumea mea este întunecată”

Tom a adăugat: ”Draga meu Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea este întunecată fără tine. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna”.

Cuplul era împreună din anul 2015. Atunci Danielle Danielle a distribuit prima ei postare pe Instagram cu Tom.

Ei și-au anunțat logodna în decembrie 2019, Tom împărtășind o postare elogioasă despre ”viitoarea lui soție”, după ce i-a pus marea întrebare într-o cafenea de jazz din Londra. Ultima ei postare pe rețelele de socializare a apărut cu trei săptămâni înainte de moartea ei, când a împărtășit prietenilor fotografii din vacanța familiei în Sardinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel