Arșinel, după transplant: Mi-e rușine că m-am născut în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandru Arșinel2
Alexandru Arșinel2

Actorul Alexandru Arşinel s-a declarat dezamăgit de situaţia creată în urma transplatului renal pe care l-a suferit joi, spunând că "începe să-i pară rău că s-a născut în țara asta". 

Replica actorului în vârstă de 70 de ani vine după ce Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie "Claudia Safta", i-a transmis acestuia o scrisoare, în care a criticat rapiditatea cu care Alexandru Arșinel a primit un rinichi, în timp ce zeci de tineri aflați în aceeași situație așteaptă ani întregi pentru un astfel de transplant.

"Nu este hotărârea mea. Pentru a vă lămuri în acest sens ar trebui să-l sunaţi pe dl profesor Lucan sau pe şeful comisiei de transplant de aici, de la Cluj, cei care au hotărât să mă cheme. Ţine de compatibilitate, de starea pacientului şi astfel se iau hotărârile. Eu acum aud prima dată un asemenea lucru şi sunt blocat.

M-aş fi mirat să nu apară şi răutăţi. O răutate de genul ăsta mi s-a spus şi de la Bucureşti, că ar fi apărut pe un blog din partea unui coleg, un actoraş care apare în ce nu ştiu formulă de spectacol de la o televiziune şi care spunea că se bucura de situaţia mea de sănătate în ideea că, în sfârşit, poate să mai vină un alt actor în locul meu. Răutăţi inerente, care aparţin, uneori, acestui popor... . Dacă aţi discuta cu dl doctor Lucan, cred că v-aţi lămuri despre cine este acest domn Ungureanu. A fost o şansă. Poate că Dumnezeu a vrut să mi-o trimită. N-aş dezvolta foarte mult, pentru că efectiv intru într-o stare de depresie şi încep să mă gândesc că-mi pare rău că m-am născut în ţara asta", a spus Alexandru Arşinel pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel