Arsenal - Slavia Praga, în Europa League. REZULTAT FINAL. Super final de meci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video cu un gol al lui Nicuşor Stanciu împotriva lui Glasgow Rangers
Captură video cu un gol al lui Nicuşor Stanciu împotriva lui Glasgow Rangers
Nicuşor Stanciu, singurul român rămas în cupele europene, este anunţat titular pe Emirates Stadium, în meciul pe care echipa sa, Slavia Praga, îl va juca cu Arsenal Londra. 

Arsenal - Slavia Praga, repriza secundă 

FINAL DE MECI 

Min 94: GOOOOOOOOOOOOL SLAVIA Paga. După un corner, cehii egalează la ultima fază. 

Min 86: GOOOOOOOOOOL ARSENAL. Superb gol de echipă! Nicolas Pepe (Arsenal) a fost găsit liber în careu de Pierre-Emerick Aubameyang și nu a greșit cu finalizarea sa în colțul din stânga jos al porții. 1:0.

Min 77: Petr Sevcik (Slavia Praga) ratează o ocazie clară , el trimite o minge respinsă din afara careului puţin pe lângă bara din stânga.

Min 62: Alexandre Lacazette (Arsenal) și-a creat o ocazie bună şi finalizează cu un șut puternic din apropiere, însă nu reușește să schimbe scorul pentru că încercarea lui ricoşează departe din bară.

Min 58: Jan Boril (Slavia Praga) trimite un şut puternic de la marginea careului. Şutul periculos, direcţionat spre colţul stâng de jos, este blocat de Bernd Leno, care reuşeşte o intervenție superbă pentru a ţine mingea departe de interiorul porţii.

Min 50: Willian (Arsenal) decide să șuteze direct spre poartă din lovitura liberă, dar nimereşte bara din dreapta.

Min 45: Începe repriza a doua 

Arsenal - Slavia Praga, prima repriză

PAUZĂ

Min 39: Rob Holding (Arsenal) se înalță pentru a intercepta o centrare şi trimite o lovitură promiţătoare cu capul de la apropiere. Lovitura bună, direcţionată sub bara transversală, este respinsă de Ondrej Kolar, care are o intervenție bună!

Min 36: Peter Olayinka (Slavia Praga) primește o pasă și își încearcă norocul cu un șut pe jos de la distanță medie, dar Bernd Leno intervine pe măsură.

Min 29: Aproape de a înscrie! Bukayo Saka (Arsenal) trimite un şut din zona de pedeapsă. Şutul său este lipsit de precizie şi trece cu centimetri pe lângă bara din partea stângă.

Min 28: Alexandre Lacazette (Arsenal) câştigă puțin spaţiu la marginea careului şi trimite un şut slab care trece cu mult peste transversală.

Min 20: Arsenal arată un joc bun de echipă. Schimbă câteva pase scurte şi de un-doi, aşteptând defensiva adversă să greșească.

Min 15: Lukas Provod (Slavia Praga) a trimis un voleu promiţător de la marginea careului dar ratează puţin ţinta, şutul său se duce peste transversală.

Min 9: Oscar Dorley (Slavia Praga) a primit mingea la marginea careului şi a lansat un șut puternic, însă unul dintre coechipierii săi a stat în locul nepotrivit şi mingea a ricoşat departe.

Min 1: A început meciul

Stanciu a jucat perfect în dubla cu Glasgow Rangers, în care s-a duelat cu Ianis Hagi şi a contribuit la calificarea echipei sale în sferturi. 

Iată echipele: 

Arsenal: Leno – Bellerin, Gabriel, Mari, Cedric – Xhaka, Partey – Saka, Smith Rowe, Aubameyang – Lacazette

Slavia: Vagner – Bah, Zima, Hromada, Boril – Holes, Sevcik – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel