Data actualizării:
Data publicării:

Arnold Schwarzenegger recunoaşte că i-a fost frică. A fost la un pas de moarte după operaţia pe cord deschis din 2018: "Mi-au perforat inima!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Arnold Schwarzenegger
Foto: Instagram Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viața lui, cea de-a treia operație pe inimă.

La vârsta de 76 de ani, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit, de curând, pe YouTube cum era să moară în timpul intervenției chirurgicale pe cord deschis de acum cinci ani. Într-un videoclip postat în online, actorul și fostul guvernator al Californiei şi-a împărtășit experiența, dezvăluind că a avut parte de un șoc atunci când medicii i-au comunicat că procedura, care trebuia să fie una noninvazivă, s-a transformat într-o operație mult mai complexă și riscantă.

„Îmi amintesc când am avut operația pe cord deschis, a treia. Medicul mi-a spus că mi-a perforat peretele inimii și a trebuit să „deschidă” ca să-mi salveze viața”, a spus actorul, precizând că intervenția a avut loc în 2018, cu puțin timp înainte de a începe filmările pentru Terminator 6.

În cadrul videoclipului, actorul a precizat că iniţial a fost programat pentru o procedură noninvazivă, în cadrul căreia avea să-i fie înlocuită o valvă. Medicul a recunoscut, însă, că a greșit.

                                     

Youtube video image

Actorul a mai povestit şi despre cum şi-a revenit, pas cu pas. „Te aduni, te schimbi și spui: ok, acum ce am de făcut ca să ies din spital?”, a declarat el, explicând că medicii i-au spus să facă mișcare cât mai repede. Acesta s-a conformat, din dorinţa de a se reface cât mai repede. „Doctorul mi-a spus că trebuie să-mi antrenez plămânii, pentru că dacă voi dezvolta o pneumonie, riscurile să mor sunt mari. Aşa că oricine venea să mă vadă în spital mă scotea la plimbare”, a mai precizat Arnold, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel