Data actualizării:
Data publicării:

Armata României și cele două mari războaie. Din Ucraina până în Israel | Generalul Cătălin Tomescu, la Obiectiv EuroAtlantic cu Tudor Curtifan

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Tomescu
Tomescu
 DefenseRomania vă invită să urmăriți joi, 8 august 2024, începând cu ora 10.00, o nouă ediție a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic.      

Podcastul Obiectiv EuroAtlantic este pe DefenseRomania în fiecare săptămână, în ziua de vineri, dar în această săptămână și pe fondul crizei din Orient emisiunea va fi difuzată mai rapid.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această ediție specială este generalul-locotenent (r.) Cătălin Tomescu, primul comandant al Corpului Multinaţional Sud-Est.

Emisiunea e difuzată începând cu data de 8 august (joi) 2024, de la ora 10:00 pe DefenseRomania.ro și pe toate platformele social media ale publicației.

Subiectul va fi Armata României în contextul celor două conflicte majore cu impact global: Războiul Israelului împotriva grupărilor teroriste proxy iraniene și cel declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei, conflict de o intensitate fără precedent în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial, care se desfășoară în imediata apropiere a granițelor României. 

Gen. (r.) Tomescu, cunoscut ca o persoană care nu se ferește de a spune lucrurilor în față, va analiza încotro se îndreaptă conflictele actuala, dar și din perspectiva forțelor armate ale României. 

Nu vor fi ocolite subiecte sensibile privind nu doar războiul hibrid, dar și înzestrarea Armatei noastre, starea industriei de apărare, rezerva Armatei României. O radiografie în plin conflict major la granițele noastre.

Va fi analizat și războiul rus împotriva Ucrainei, inclusiv din unghiul unui posibil viitor război între NATO și Federația Rusă.

Acestea și multe alte subiecte în cadrul podcastului Obiectiv EuroAtlnatic.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel