Armand îl atacă pe Tudorache, după ce a adus drăcoaicele fără sutien în Primărie: Sunt opere de artă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
Clotilde Armand a spus cui aparţin sculpturile care sunt expuse pe holul Primăriei Sectorului 1, dar face şi aluzie la acuzaţii ale procurorilor la adresa fostului primar Dan Tudorache, în loc să ofere mai multe explicaţii despre operele de artă. 

Atac fără precedent la presă, din partea unui primar

"Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand, Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici Drăcoaice și nici înconjurată de drăcoaice.” scrie Clotilde Armand într-un atac fără precedent la adresa presei care doar a scris ce se vede.

VEZI ŞI Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand / foto

Lupta cu fostul primar continuă

”Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme Coloana fără de sfârșit de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui decadentă și au refuzat moștenirea lui.

PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante", a continuat Clotilde Armand pe Facebook, fără a explica ce reprezintă operele de artă. 

VEZI ŞI Mircea Badea se duce peste Clotilde Armand: Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel