Arhitectul Vladimir Arsene, la DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Arhitectul Vladimir Arsene, autor al unor proiecte care i-au adus celebritatea, în SUA mai ales, și premiant al unor prestigioase concursuri internaționale, este invitatul de marți al DCNews. 

Marți, 23 octombrie, de la ora 11:00, urmăriți, pe DCNews, un interviu special cu marele arhitect Vladimir Arsene.  Interviul poate fi urmărit pe DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews. 

Numele arhitectului este puternic legat de Bienala de Arhitectură (premiu pentru arhitectură de interior) și Anuala de Arhitectură a Municipiului București (premiul secțiunii arhitectură pentru Charles de Gaulle Business Centre). De asemenea, a mai fost nominalizat la Bienala de Arhitectură pentru sediul de birouri Mecanoexportimport și la Anuala de Arhitectură a Municipiului București pentru  Europe House. 

Și anul acesta, a fost o prezență apreciată la Bienala Națională de Arhitectură, ce a avut loc la începutul lunii octombrie.

Din 1993, este membru al Institutului American de Arhitectură, iar din 2001 e membru al Ordinului Arhitecților din România. Și-a transmis cunoștințele în arhitectură tinerilor din SUA și din România. Același lucru s-a întâmplat și-n ceea ce privește activitatea profesională, împărțindu-se România și SUA. A câștigat numeroase premii, atât peste ocean, cât și-n România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel