Data actualizării:
Data publicării:

Argumentele aduse de avocatul Loredanei, adolescenta care și-a ucis prietena: Ceea ce a făcut este cauzat de mediul din care provine

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Avocatul Loredanei, adolescenta care și-a ucis prietena în Mangalia, folosește argumentul traumelor pe care tânăra le-a suferit în copilărie, atunci când ar fi fost agresată de tatăl ei. 

Avocatul susține că fata a fost abuzată în trecut și va solicita o anchetă socială și o expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă Loredana avea suficient discernământ în momentul în care a ucis-o pe Alina, colega ei de cameră. 

„Starea ei nu este una ok, începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor.

Acesta este motivul pentru care nici măcar nu a contestat măsura preventivă și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol, asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care și de curând a fost, într-o oarece măsură, abuzat.

Solicităm a se administra probe, inclusiv să se efectueze o anchetă socială cu privire la persoana ei și din ce mediu provine, pe de altă parte, să se efectueze o expertiză psihiatrică care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei.”, a spus avocatul Loredanei. 

 

Cine este tânăra găsită moartă într-un parc din Mangalia. Polițiștii au arestat principala suspectă 

Este vorba de o tânără de 18 de ani din judeţul Vaslui, fiind reţinută de către poliţişti ca principal suspect o altă tânără de aceeaşi vârstă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Olimpia Ceară.

Potrivit sursei citate, victima are 18 ani şi este din judeţul Vaslui. Aceasta ar fi fost ucisă. 'În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui', a precizat oficialul IPJ Constanţa.

De asemenea, poliţiştii din Constanţa au reţinut o altă tânără, de 18 de ani, care este considerat principalul suspect al crimei. Faţă de aceasta din urmă se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, ancheta derulându-se sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a mai menţionat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel