Argeș: Polițiștii și jandarmii au amendat participanții la un priveghi din Câmpulung
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Priveghiul se desfășura cu prea multe persoane, în pandemiei
Priveghiul se desfășura cu prea multe persoane, în pandemiei
În ziua de 3 februarie, polițiștii și jandarmii din Câmpulung au constatat că, la un imobil din zona Șoselei Naționale, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (priveghi), cu participarea unui număr mare de persoane.

Conform Ziarulargesul.ro, în urma celor constatate desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar toți cei prezenți au fost legitimați și au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. 6 sanctiuni, în valoare de 1.500 de lei, au fost aplicate de către polițisti, astfel: cu avertisment a fost sancționat organizatorului evenimentului și alte 5 persoane au primit sancțiuni în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

6 sancțiuni, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate de către jandarmii argeșeni, persoanelor care nu purtau masca de protecție. Totodată, echipaje de poliție și jandarmi au rămas la fața locului, pentru monitorizarea situației și pentru a se asigura că evenimentul se desfășoară în condiții de siguranță, cu respectarea normelor legale în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel