Argentina - Franța. Neymar, către Messi: Felicitări, fratele meu! / Ce spune starul argentinian despre retragere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Argentina - Franța. Neymar, către Messi: Felicitări fratele meu! / Ce spune starul argentinian despre retragere
Argentina - Franța. Neymar, către Messi: Felicitări fratele meu! / Ce spune starul argentinian despre retragere
Starul brazilian Neymar l-a felicitat pe coechipierul său de la PSG, Lionel Messi, pentru titlul de campion mondial cu Argentina.

'Felicitări fratele meu', a scris starul 'Selecao' pe reţelele de socializare, un mesaj ilustrând o fotografie a lui Messi zâmbitor, mângâind trofeul Cupei Mondiale cu o mână.

Messi a afirmat că nu se retrage de la echipa naţională

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, desemnat de FIFA cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a CM 2022, din Qatar, duminică seara, după ce şi-a condus echipa la câştigarea trofeului în finala cu Franţa, a declarat că nu intenţionează să se retragă de la echipa naţională.

Mai mult, acesta doreşte să mai 'trăiască câteva meciuri în calitate de campion mondial', scrie AFP.

'Nu mi anunţ retragerea internaţională. Vreau să continui să joc pentru Argentina, pentru a face onoare titlului de campion mondial. Este titlul care îmi lipsea şi iată-l. Este o nebunie. El s-a făcut aşteptat', a declarat Lionel Messi.

'Sunt nerăbdător să-l sărbătoresc în ţară, să văd atmosfera de acolo. Am suferit mult, dar fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Să câştigi o Cupă Mondială este visul tuturor copiilor. Este pentru poporul argentinian', a mai spus starul argentinian.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel