ARGENTINA - BOSNIA-HERȚEGOVINA 2-1: MESSI a adus victoria „Pumelor”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA și BOSNA-HERȚEGOVINA au debutat, duminică noapte, în GRUPA F de la CUPA MONDIALĂ FIFA 2014 din BRAZILIA.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA s-a impus cu 2-1, grație autogolului înscris de KOLASINAC și reușitei lui LEO MESSI, în timp ce, pentru BOSNIACI, IBISEVIC a redus din diferență pe final. Sud-americanii nu au convins, într-o partidă în care echipa antrenată de SAFET SUSIC le-a pus mari probleme, iar în ultimele minute a alergat după egalare.

Vezi și: FRANȚA - HONDURAS 3-0: Primul gol validat cu ajutorul tehnologiei la CM 2014


ARGENTINA a reușit cea mai rapidă deschidere de scor de la CM 2014, grație autogolului marcat de fundașul stânga bosniac, KOLASINAC, după o lovitură liberă executată bine în careu de MESSI.

Debutantă la un CAMPIONAT MONDIAL, BOSNIA-HERȚEGOVINA a fost aproape de egalare cu patru minute înainte de pauză, dar Sergio Romero s-a opus excelent loviturii de cap trimise de Lulic, în urma unui corner.

În repriza a doua, după o lovitură liberă executată mult peste poartă, LEO MESSI a ieșit la rampă, dublând avantajul ARGENTINEI, în minutul 65. Atacantul Barcelonei a luat o acțiune pe cont propriu, a combinat bine cu un coechipier și a șutat din marginea careului, mingea trimisă din el intrând în poartă după ce a lovit bara din dreapta lui Begovic.

În minutul 85, IBISEVIC a reușit să reducă din diferență, cu toată opoziția lui Romero, marcând primul gol al BOSNIEI la un CAMPIONAT MONDIAL.

Pe final de joc, BOSNIA-HERȚEGOVINA a încercat în zadar să egaleze, în timp ce ARGENTINA s-a mulțumit să reacționeze pe contraatac. MESSI a fost aproape să reușească dubla, însă șutul său din unghi a lovit plasa laterală a porții adverse, în prelungirile partidei.

Echipe de start:

ARGENTINA: Sergio Romero - Pablo Zabaleta, Hugo Campagnaro, Federico Fernández, Ezequiel Garay, Marcos Rojo - Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Angel Di María - Lionel Messi, Sergio Agüero. ANTRENOR: Alejandro Sabella.

BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA: 
Asmir Begovici - Mensur Mujdza, Emir Spahici, Ermin Bicakcici, Sead Kolasinaci - Izet Hajrovici, Muhamed Besici, Miralem Pjanici, Zvjezdan Misimovici, Senad Lulici - Edin Dzeko. ANTRENOR: Safet Susici.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel