Data publicării:

Arest preventiv pentru criminalul de la Câmpuri

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna Câmpuri, care a omorât un consătean în timpul unei altercaţii izbucnite pe fondul consumului de alcool, a primit, vineri, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

'Pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool, un bărbat în vârstă de 51 ani a fost lovit de mai multe ori de un alt bărbat, de circa 32 de ani şi a decedat. Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut pentru cercetări, iar în cursul zilei de vineri instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile', a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit procurorilor, altercaţia dintre cei doi ar fi pornit de la conflict mai vechi. Bărbatul decedat ar fi încercat iniţial să-l lovească pe inculpat cu o coadă de furcă, însă tânărul a reuşit să ia din mâna acestuia coada de furcă şi l-a lovit în zona capului.

În urma loviturii primite, bărbatul a căzut, s-a lovit de asfalt şi a rămas la pământ, inconştient. Cel care a anunţat incidentul la 112 a fost chiar inculpatul, care le-ar fi declarat anchetatorilor că a reacţionat din impuls, fără să se gândească că ar putea provoca o tragedie. Bărbatul este acuzat acum de săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel