Urmărește emisiunea live
Are cele mai mari buze din lume. Tânăra din Bulgaria a făcut până acum 15 operaţii estetice (vezi foto)
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: captură YouTube
Foto: captură YouTube
Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume.

Are doar 25 de ani, dar e de părere că întotdeauna e loc de mai bine când vine vorba despre aspectul fizic. Andrea Ivanova era o simplă studentă când a decis să își schimbe aspectul fizic radical, într-o încercare de a se asemăna cu o păpușă Barbie. Tânăra a suferit la început în jur de 15 intervenții estetice și continuă în aceeași manieră. Atunci când ajunge pe mâna medicilor esteticieni acesteia i se administrează 15 injecții cu acid hialuronic. Tânăra a cheltuit din buzunarul propriu mii de euro pe intervenții la nivelul buzelor. Femeia și-a dorit buze cât mai voluminoase, iar… visul i s-a îndeplinit

Ivanova: "Nu există limite"

În prezent, femeia a ajuns să aibă cele mai mari buze din lume, iar aspectul ei fizic… e discutabil. De altfel, din cei peste 25 mii de urmăritori din mediul online, majoritatea critică alegerea tinerei de a-și mări buzele în felul acesta. „Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk. „Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia.

Din cauza pandemiei de coronavirus, recordul său nu a putut fi omologat. Cu toate că buzele ei au ajuns deja la dimensiuni uriașe, Andrea spune că nimic nu o va opri să continue acest demers. Studentă la Filologie Germană în cadrul Universității din Sofia, bulgăroaica este hotărâtă să apeleze la toate injecțiile și procedurile estetice posibile. Din păcate pentru ea, pandemia de coronavirus i-a dat puțin planurile peste cap, întrucât nu poate primi vizita experţilor Guinness pentru a obţine titlul mondial la care visează de atâta amar de vreme. Este încurajată, însă constant de cei peste 25.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează frecvent imagini cu buzele ei. „Primesc mii de mesaje de felicitare pentru buzele și ținuta mea, pentru viziunea și stilul meu, în fiecare zi, de la oameni din toată lumea„, a mai spus Andrea Ivanova în interviul acordat pentru Mirror Online.

Aşa arăta înainte de intervenţiile estetice:

Culmea e că înainte de toate aceste intervenții, tânără din Bulgaria era cât se poate de atractivă și nu ducea lipsă de admiratori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel