Update: ARDE fabrica de HÂRTIE din Dej. Ultimele informații. Imagini de la fața locului - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: dejeanul.ro
Foto: dejeanul.ro
Un incendiu violent a cuprins o hală a fabricii de hârtie din Dej, județul Cluj. 

UPDATE, ora 20:00: Focarele au fost lichidate în totalitate, forțele se retrag la bază. Au fost distruse mai multe utilaje și linii tehnologice din cinci încăperi și o porțiune din acoperișul halei, totalizând o suprafață de cca. 3000 mp, a anunțat ISU Cluj. 

Rămân în supraveghere pompierii serviciului privat din cadrul obiectivului economic.

UPDATE: La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat șase persoane cu suspiciuni de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Nici una dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigații suplimentare, a mai anunțat ISU Cluj. 

Flăcările au fost stinse se lucrează pentru desfacerea panourilor și stingerea focarelor mocnite.

- Știrea inițială - 

Pompierii din județul Cluj au intervenit cu forțe sporite la Dej, la un incendiu izbucnit la fabrica de hârtie. 

”Este vorba despre un incendiu care a cuprins o hală a fabricii de hârtie din Dej. Intervin la fața locului trei autospeciale cu apă și spumă, care au sunt suplimentate cu două autospeciale și o platformă pentru intervenții de la înălțimi. Incendiul este de mare amploare, este limitată extinderea acestuia prin intervenția forțelor de la fața locului”, a anunțat ISU Cluj. 

Până la sosirea militarilor, angajații firmei au încercat să țină flăcările sub control cu ajutorul mijloacelor de stingere a incendiilor din dotare. Fumul negru și dens a fost vizibil de la peste 10 kilometri, a scris dej24.ro. 

După lichidarea incendiului urmează ca pompierii să stabilească o cauză probabilă ce a dus la această tragedie. Pagubele sunt însemnate. Polițiștii se află și ei la fața locului și au demarat o anchetă. 

Între 2012-2015 s-a construit fabrica din Dej, dotată cu linii noi de producție de hârtie, conform site-ului oficial al companiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel