Arbitrul meciului Real Madrid - FC Sevilla nu era calificat pentru acest lucru
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Un incident nefericit a marcat partida dintre Real Madrid și Sevilla, după ce arbitrul principal al meciului s-a accidentat și a fost înlocuit de un alt arbitru care ulterior s-a constatat că nu era calificat pentru acest nivel de competiție.

Isidoro Diaz de Mera, arbitrul principal al întâlnirii de duminică dintre Real Madrid și Sevilla, a fost nevoit să părăsească terenul de joc din cauza unei accidentări la gambă în minutul 63 al meciului, necesitând asistență medicală.

În locul său, a fost desemnat să preia arbitrajul Carlos Fernandez Buergo, care, deși este arbitru de seniori, activează în divizia a treia din Spania. Sursele din presa spaniolă au relevat că acesta nu deținea certificatul necesar pentru a arbitra meciuri ce implică utilizarea sistemului VAR la nivelul competiției la care se afla meciul Real Madrid vs. Sevilla.

Până în prezent, FC Sevilla nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la acest incident, însă se speculează că ar putea depune o cerere de despăgubire, deși rezolvarea cazului se anunță a fi una complexă.

Este improbabil ca partida să fie rejucată sau că victoria obținută de Real Madrid să fie anulată, dar situația aduce în discuție problemele legate de organizarea și controlul arbitrajului în fotbalul spaniol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel