Țăranul cu Maserati s-a întors: face baie în lire sterline- VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
"Țăranul cu Maserati" s-a întors și a ajuns direct în Daily Mail. Tabloidul britanic scrie despre bodyguardul Petre Crăete, care a ajuns celebru în Regat. 

"Țăranul cu Maserati" spune că face atât de mulți bani în Marea Britanie încât nici nu mai știe ce să poate face cu ei. El s-a filmat într-o cadă, în timp ce simulează că se spală cu bancnote de 20 de lire.

Petre Crăete spune că era falit în România, însă de când a ajuns în Marea Britanie câștigă o grămadă de bani.  

"Realitatea este că am atât de mulți bani că nu știu unde să-i pun. E de ajuns ca să te fac să plângi, în România nu am avut bani, iar acum am atât de mulți încât nu pot nici măcar nu pot să îi car. Nu aș putea merge dacă aș încerca să îmi umplu buzunarele cu bani", spune Petre Crăete. 

"Țăranul cu Maserati" spune că își curăță cu bani atât trupul cât și sufletul, scrie stiridiaspora.ro. El a fost la un moment dat bodyguardul lui Alex Reid, un luptător în cușcă. Petre Crăete a fost supranumit "Țăranul cu Maserati" după ce a apărut într-un flmuleț pe Internet în care se lăuda cu mașina pe care o conducea dar care în realitate era a angajatorului său, Alex Reid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel