Arad: Patru vietnamezi, prinşi ascunşi într-un microbuz de marfă, la graniţa cu Ungaria
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Patru migranţi din Vietnam au fost prinşi încercând să iasă ilegal din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, ei fiind descoperiţi de către poliţiştii de frontieră ascunşi într-un microbuz de marfă.

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au verificat un microbuz înmatriculat în România, condus de un român de 35 de ani, care a declarat că transportă tâmplărie PVC în Ungaria, scrie Agerpres.

"În interiorul autoutilitarei, în compartimentul de marfă, au fost descoperite ascunse, printre obiectele transportate, patru persoane. În cadrul primelor verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Vietnam, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, care aveau drept de muncă pe teritoriul României. Ei intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din Spaţiul Schengen", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Loredana Chifor.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar vietnamezi, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel